Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Maddie je mrtvá, domnívá se obžaloba: Německého devianta vyšetřují kvůli vraždě

Autor: shp - 
4. června 2020
16:55

Případ britské holčičky Madeleine McCannové, která zmizela z portugalského letoviska Praia da Luz krátce před svými čtvrtými narozeninami v roce 2007, nabírá na obrátkách. Poté, co německá obžaloba označila jako podezřelého z únosu Christiana B. (43), se prý domnívá, že dívenka už bohužel není mezi živými.

Dívku podle žalobců nejspíše zavraždil německý deviant, který si nyní odpykává sedmiletý trest za znásilnění americké důchodkyně (72), ke kterému došlo v Portugalsku v roce 2005. Úřady případ nyní případ vyšetřují jako podezření z vraždy a chtějí určit způsob, kterým měla Maddie zemřít. Tělíčko usměvavé holčičky se nikdy nenašlo a její případ se stal nechvalně proslulým po celém světě.

Žalobce: Předpokládáme, že je dívka mrtvá

Kancelář veřejného žalobce v Braunschweigu vyšetřuje 43letého občana Německa kvůli podezření z vraždy. Od nynějška můžete vidět, že předpokládáme, že je dívenka mrtvá,“ řekl podle deníku Mirror braunschweigský státní žalobce Christian Wolters médiím na tiskové konferenci. Christian B. je usvědčený sexuální násilník a už v minulosti se zaměřoval na malé holčičky.

Podezřelý je sexuální predátor, který již byl usvědčen ze zločinů spáchaných na malých dívkách a už si odpykává dlouhý trest,“ dodal Wolters. Podle něj žil Christian B. v regionu Algarve, kde se nachází letovisko Praia da Luz, v letech 1995 až 2007. Živil se v byznysu s gastronomií, ale pak se zapletl se zákonem. Kradl v hotelech a apartmánech a dokonce prodával drogy.

Rodiče potřebují vědět pravdu

Ještě před čtvrteční tiskovkou rodiče Maddie prohlásili: „Všechno, co jsme vždy chtěli, bylo, ji najít, odhalit pravdu a přivést zodpovědné před spravedlnost. Nikdy se nevzdáme naděje, že nalezneme Madeleine živou. Ale jakýkoliv výsledek bude, potřebujeme ho znát, abychom se dočkali rozuzlení.“ Teď už to vypadá, že McCannovi čeká to nejhorší. Zdá se, že poslední naděje vyhasla...

brano34 ( 4. června 2020 20:35 )

kdyby Madeleine mohla, narcistickým rodičům by nafackovala

zirioges ( 4. června 2020 17:31 )

Rodiče nemají čisté svědomí, je to již přes 17 let...a dvojčata McCann, které byly s Madeleine v pokoji, by si mohly vzpomenout

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání