Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Bankéř vydělávající miliony prý kradl v kantýně sendviče: Suspendovali ho!

Autor: shp - 
4. února 2020
19:44

Staral se o byznys, ve kterém jde o miliony. O místo ale možná přijde kvůli krádežím v hodnotě pár babek. Vysoce postaveného londýnského bankéře Parase Shaha (31) suspendovali z pozice šéfa obchodu pro Evropu, Střední východ a Asii ve známé finanční společnosti Citigroup. Údajně totiž kradl sendviče ve firemní kantýně.

Citigroup suspendovala Shaha minulý měsíc kvůli několika obviněním, že krade sendviče ve firemní kantýně v londýnské centrále společnosti nacházející se ve finančním centru Canary Wharf, uvedl list Financial Times.

Vysoký roční plat

Kolik jídla a jak dlouho ho měl Shah krást, není jasné. Obvinění na jeho hlavu přitom padla i přesto, že jde o jednoho z nejvíce ziskových obchodníků světa. Zdroj z banky uvedl pro Press Association, že plat Shaha přesahuje v přepočtu 30 milionů korun ročně.

Suspendování navíc přišlo v nejnevhodnější dobu, jen pár týdnů před vyplacením výročních finančních bonusů. Shah podle svého profilu na sociální síti velmi rád cestuje. Navštívil třeba i ruiny města Machu Picchu v exotickém Peru.

Banka incident nekomentovala

Společnost Citigroup odmítla informace o suspendování Shaha jakkoliv komentovat. On sám se k incidentu také dosud nevyjádřil. Proč by měl zámožný bankéř krást levné sendviče, to se zdráhá normální lidský rozum pochopit.

ladybug ( 5. února 2020 00:57 )

Ale jo, to jsou Indové. Měli jsme taky Indického inginýra v práci a kradl sandwiche, co firma objednala pro
zaměstnance. On je nekradl jen pro sebe, ale taky si donést domů pro rodinu.
Než ho mohli potrestat odešel z práce. Namyšlený hulvát.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání