Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Natalii (†22) s kamarádkou nalezli v hostelu mrtvé: Jídlo plné drog! Zní děsivé podezření

Autor: rc - 
1. listopadu 2019
11:14

Krásná turistka Natalie Seymourová (†22) byla nalezena mrtvá v hostelovém pokoji v Kambodži spolu se svou kamarádkou Abbey Gail Amisolaovou (†27). Těsně před smrtí Natalie psala své mámě v mrazivé zprávě, že jí není dobře a jde najít pomoc.

Natalie Seymourová pocházející z anglického města Shefford v roce 2017 dala výpověď v práci, koupila si jednosměrnou letenku do Kambodži a odjela za dobrodružstvím. Ovšem poznávání krás cizích zemí dopadlo tragicky. V Kambodži se dvaadvacetiletá Natalie potkala s Kanaďankou Abbey Gail Amisolaovou, s níž se poznala na Bali o rok dříve.

Kamarádky se ubytovaly v hostelu Monkey Republic ve městě Kampot ležícím v jižní části země. V ubytování se seznámily s pár dalšími lidmi, kteří jim přinesli jídlo. Po něm se jim však udělalo zle. Jejich stav byl čím dál tím horší, ovšem děvčata bydlela v okrajové části města a nikde nebyla poblíž nemocnice.

Natalie byla vyděšená poté, co začala zvracet a její zvratky měly žlutou a tmavě zelenou barvu. Podle informací, které zazněly u soudu, dokonce hledala na internetu, co by s ní mohlo být. Krásná brunetka se nakonec obrátila na svou mámu. „Hrozně zvracím a mám bolest na hrudi. Mám křeče v břiše, ale není mi špatně. Je to divný, co se děje?“ psala své mámě vyděšená dívka.

Turistky, které snily o dobrodružství, byly nakonec někým z místních lidí autem dovezeny k doktorovi, ovšem mezitím obě upadly do bezvědomí, a tak byly podle informací britského deníku Daily Mail převezeny zpátky do hostelu. O několik hodin později byly nalezeny mrtvé v pokoji.

Patolog Rajiv Swamy, který provedl pitvu, uvedl, že Natalie měla poškozená játra. Poškození podle něj způsobily drogy, a to zřejmě vedlo ke smrti. Ovšem koroner Sullivan uvedl, že není možné specifikovat příčinu smrti. Podle informací britského deníku Daily Mirror vyšetřovatelé uvedli, že pod postelemi dívek byly nalezeny balíčky léků.

Nikitta66 ( 1. listopadu 2019 16:56 )

chjo proč se musí tak pěkná holka tak zošklivět tímhle hnusným obočím?proč si dneska holky malují takovéto hrozné obočí a dělají se ošklivějšími

Monikay ( 1. listopadu 2019 11:25 )

tam se asi sanitka nedá snadno zavolat

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání