Smutnou zprávu oznámil na svém facebookovém profilu sám zpěvák Ned LeDoux. „Ned & Morgan s velkým smutkem informují přátele a fanoušky, že jejich dvouletá dcera Haven zemřela 20. října v důsledku tragické nehody v domácnosti. Rodina LeDouxů oceňuje vaši lásku a podporu, a v těchto časech vás prosí o respektování soukromí,“ napsal stručně na sociální síť. Více se k celému případu ovšem zničení rodiče nechtějí vyjadřovat, nikdo tedy neví, co se v domě vlastně odehrálo.

Pár, který vychovává ještě staršího synka Brandona (9), přitom předtím sdílel na facebooku mnohem obsáhlejší text. Podle magazínu Taste of Country předchozí příspěvek, který byl později odstraněn, popisoval i detaily smrti malé Haven - dívence se totiž nešťastnou náhodou podařilo udusit. „Záchranáři byli 20. října povoláni do rodinného domu na severovýchodě Kansasu, a i když dorazili rychle, oživovací pokusy byly bohužel neúspěšné,“ tvrdí magazín.

Dívenka přitom ještě šestnáctého září slavila narozeniny ve velkém stylu. Hrdý otec tehdy zveřejnil fotku, na které roztomilá Haven v růžovém tričku stojí na židli, u stolu plného nádherně nazdobených dortíků neboli cupcakeů, s komentářem: „Dnes máš už druhé narozeniny! Jsem šťastný, že jsem v tento speciální den doma,“ liboval si zpěvák, který jinak tráví spousty času na turné po celé Americe.

LeDoux, syn v zahraničí velice populárního country skladatele a zpěváka Chrise LeDouxe (†56), získal slávu svým albem Sage Rush, vydaným v roce 2017. Ani úspěch na poli country hudby mu však nepřinesl štěstí v rodinném životě…

Fotogalerie
10 fotografií