Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nehoda u Liberce, při které se zabila matka a dvě dcerky: Všechno to jsou lži! Tvrdí otec řidičky

Autor: VaB - 
30. října 2019
16:24

Celé Česko sleduje příběh tragické nehody u Liberce. Střet s popelářským vozem nepřežila Marie H. (†44) a její dvě dcery Lucie (†4) a Anička (†6). Vyšetřování bude podle policie trvat několik měsíců. Vztahy dvou rodin jsou doslova na bodu mrazu, jedna mluví o sebevraždě, druhá o náhlém zkratu. Otec zemřelé Marie (†44) vyvrátil to, co říkala nejstarší dcera zemřelé!

Páteční tragická nehoda na Liberecku nedaleko obce Mníšek zasáhla celé Česko. Všichni čekají na výsledky vyšetřování. Následky nehody byly mimořádně tragické. Zemřela zde řidička Marie H. a její dvě dcerky Lucinka a Anička. Rodinu to dostalo do kolen. Smutní po nich přátelé, ale i sousedé. 

Jedna rodina hází vinu na Marii H. a OSPOD. Druhá rodina to ale vyvrací! Otec řidičky promluvil o všem, co se za celou dobu událo, i o tom, jak si Mája H. vše vymyslela. Je tohle už přehnané? Zaslouží si to Marie a její dcery?

„Já tomu vůbec nevěřím. Plánovala si celý život, ještě ve středu plánovala, jak v neděli budeme s jejím přítelem grilovat. Ona ty děti tak strašně milovala, že nevím, jak se to vůbec stalo,“ říká otec Marie pro FTV Prima. Mája H. ve svém prohlášení ale píše o tom, že nehoda nebyla náhoda. Myslí si, že byla účelná.

„Úplně jsme žasli, jak ta nejstarší Marie vystoupí v televizi a mluví o mámě. Ona ještě není pohřbená a o mámě mluvila jak o housce na krámě. Žádný stud, jenom špinila,“ říká dál. Dodává, že Mája s mámou tři roky nebydlela. 

„Veškeré státní orgány včetně kriminální policie byly několikrát upozorněny mnou, sestrou a otčímem, i jinými členy rodiny, že máma není zcela psychicky v pořádku a je schopna dětem vážně ublížit,“ říká Mája H., to ale otec zemřelé vyvrací. „Že byla dcera psychicky labilní, jak tvrdila nejstarší vnučka? To vůbec není pravda. Byla u soudní znalkyně, která psychickou nemoc vyloučila, akorát napsala, že má velký citový vztah k dětem,“ uvádí dědeček.

Mája H. ve svém videu odsuzuje práci OSPOD, SPV a kriminální policie. Nadržovali podle ní matce. Nebrali zřetel na to, že by matka mohla dětem ublížit! „Ona pomluví OSPOD, policii... Sem jezdila policie, sem jezdil ten OSPOD. S holkama malýma chodila na středisko výchovné péče. Aby něco nezanedbávala, protože když soudkyně udělala střídavou péči, tak ty holky vždycky přišly, neposlouchaly nás, do mámy tady kopaly,“ říká otec. Střídavá péče se podle něj neosvědčila. 

Mája H. říká, že matka své děti psychicky týrala a manipulovala jimi. Potvrzují to podle ní i psychologické a psychiatrické posudky. „Psycholožka zjistila, že jsou manipulovatelné a že jsou týrané. Soud dal předběžné opatření, kterým je svěřil do péče matky,“ říká otec Marie H. (†44).  

Na Marušku čekali sedm let!

„My jsme se ženou 54 let. A než jsme měli tu Marušku naši, která umřela, tak jsme čekali na ni sedm let. Sedm let… Utužovalo nám to to manželství celý,“ zakončuje zdrcený otec. Soud ale po odvolání rozhodl jinak a děti v den nehody nepravomocně svěřil do péče otce... 

juuuhele ( 31. října 2019 00:59 )

A ten otčím zařídil Máje místo ve Škodovce u sebe v kanceláři?

juuuhele ( 31. října 2019 00:57 )

To taky není normální.

juuuhele ( 31. října 2019 00:41 )

U koho žijí ty dvě starší dcery? U otce nebo otčíma?

juuuhele ( 31. října 2019 00:38 )

vendypandy ( 30. října 2019 22:24 )

Jojo hrozně ji šikanovalo, když se Konůpek bránil a ubránil jejímu prasáckému nařčení ze sex.obtěžování holčiček. Idiotko

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání