Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Muž brutálně zmlátil malou Aničku (†8 měs.) a kuchyňským nožem jí uřízl hlavu! Soud ho poslal na smrt

Autor: rc - 
29. října 2019
16:28

K trestu smrti zastřelením byl odsouzen Bělorus Viktar Šarhel (48), který brutálně zmlátil osmiměsíční holčičku Annu a posléze jí uřízl hlavu! U šokující vraždy byla přítomna i matka holčičky Natalja Kolbová (26), kterou soud poslal za mříže na 25 let.

Brutální vražda se stala v Bělorusku. Máma osmiměsíční holčičky Natalja Kolbová tam popíjela se svým přítelem Viktarem Šarhelem. V bytě s nimi byla i osmiměsíční holčička Anna, kterou Natalja vychovávala se svým manželem Leonidem. Pár spolu měl ještě dva syny.

Když se Leonid s chlapci vrátil domů, našel tam svou malou dcerku ležet v kaluži krve. „Když Leonid vešel do bytu, uviděl scénu jako z hororových filmů. Lékař omdlel, když tam vešel,“ uvedla sousedka podle britského deníku Daily Mail. Anna byla zmlácená a její hlava byla oddělena od těla.

Soud Viktara odsoudil k trestu smrti zastřelením a Natalja stráví pětadvacet let za mřížemi. Sousedé jsou z brutálního činu v šoku a nechápou, co se za dveřmi bytu mohlo stát. Podle nich vypadali Natalja, Leonid a děti jako šťastná rodina.

Monikay ( 29. října 2019 16:51 )

šťastná ožralecká rodina

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání