Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Roční chlapec vdechl sušenku a začal modrat: Šílený boj o život, máma se zmohla na jedinou věc

Chlapeček (1) se dusil: Policisté mu zachránili život!
Chlapeček (1) se dusil: Policisté mu zachránili život!  (Autor: Facebook)
Autor: VaB - 
27. října 2019
10:05

Dramatické chvíle čekaly policisty a rodiče ročního dítěte ve městě Kissimmee na Floridě. Chlapeček se začal dusit poté, co snědl sušenku. Bezradná a vyděšená matka s ním vyběhla před dům! Přibývalo minut bez přísunu kyslíku. Nablízku byli policisté, kteří batole okamžitě začali křísit! 

Roční chlapeček jménem MJ z americké Floridy se začal dusit poté, co snědl sušenku. Po chvilce začal modrat. Vyděšená matka vyběhla i s dítětem na ulici. Začala křičet o pomoc. Po chvilce se objevil policista, který se okamžitě ujal záchrany. Všechno zachytila jeho osobní kamera.

Na záznamu je patrné, že policista nejprve začal dítěti poklepávat na záda. Matka mezitím stála vedle něj a křičela. Po chvilce na místo přijíždí další policista a pomáhá kolegovi s resuscitací. Na místo seběhlo několik jejich kolegů a všichni se snažili o jediné, aby dítě přežilo a začalo dýchat.

Jeden z policistů se ptá, jestli nemá dítě něco v ústech. Dítě tou dobou resuscitují na zemi společně se záchranáři. Po chvilce je vidět, že batole začíná růžovět. Nakládají ho na nosítka. Jeden z policistů říká, že sanitku bude svým vozem doprovázet do nemocnice. 

I přes to, že dítě přes deset minut nedýchalo, se ho podařilo zachránit. Matka Amanda Zimmermanová dodala, že ve chvíli, kdy policisty co nejvíce potřebovala, byli na blízku. „Všichni jste hrdinové, opravdoví hrdinové,“ poděkovala všem, kdo se podíleli na záchraně jejího syna. 

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání