Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Opilec (36) se proboural prosklenými dveřmi: Pak zmlátil svého tátu (72)!

Opilý syn (36) zmlátil svého otce (72): Otec skončil v nemocnici, syn na záchytce. (Ilustrační foto)
Opilý syn (36) zmlátil svého otce (72): Otec skončil v nemocnici, syn na záchytce. (Ilustrační foto)  (Autor: Blesk - David Malík)
Autor: VaB - 
14. října 2019
11:28

Opilý syn (36)  zmlátil svého otce (72) na Přerovsku. Nezastavily ho ani dveře. Skrz skleněnou výplň se prostě proboural! K napadení došlo v úterý na Přerovsku. Agresor policistům nadýchal téměř tři promile alkoholu v dechu. Nakonec skončil po ošetření na záchytce. Jeho otec musel do nemocnice.

Silně opilý syn (36) se už v úterý vrátil z hospody domů. Nejprve začal otce vulgárně urážet. Ten s ním ale nechtěl nic řešit, a tak se zamkl ve svém pokoji. 

To se synovi ale nelíbilo, a tak se rozhodl, že ho ani dveře nezastaví. Dveře se skleněnou výplní rozmlátil, a jakmile se dostal do pokoje, začalo opravdové peklo. Svého otce opakovaně mlátil pěstí do hlavy.

Způsobil mu tak zranění, se kterými ho museli záchranáři hospitalizovat v nemocnici. I samotný agresor však potřeboval pomoci, zranil se totiž při rozbíjení dveří. Nakonec zamířil na záchytku. Při dechové zkoušce mu byla naměřena hodnota 2,7 promile! 

Mladší z mužů je nyní podezřelý z trestného činu ublížení na zdraví. Za tento čin může být v krajním případě odsouzen ke třem letům vězení.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání