Slavný držitel dvanácti Michelinských hvězd a ústřední postava pořadů Pekelná kuchyně, MasterChef či Ano, šéfe s Gordonem Ramsaym má s manželkou ještě dcery Megan (21), Matildu (17) a dvojčata Holly a Jacka (19). Na počátku dubna se ale jejich rodina rozrostla o dalšího člena. „Po třech cenách BAFTA a jedné Emmy jsme konečně vyhráli Oscara,“ oznámil vtipně televizní kuchař na sociální síti a sdílel fotku, na níž je zachycen s manželkou Tanou a čerstvě narozeným synem. „Prosím, uvítejte Oscara Jamese Ramsayho, který přišel na svět dnes ve 12:58, aby stihl oběd!“

Hrdý otec se nyní pochlubil na sociální síti fotkou svých synů. Devatenáctiletý Jack na ní drží sotva měsíčního brášku v dlani jako panenku a chystá se na slavný Londýnský maraton. Na tomto dojemném snímku je přitom jasně vidět, že nejen starší Jack, ale i malý Oscar jdou do podoby tatínka: oba po něm, alespoň co se u maličkého miminka dá odhadnout, podědili nezkrotnou čupřinu, zachmuřené čelo a „zmačkaný“ obličej. Otázkou je, zda po něm zdědí i jeho kulinářský talent, jelikož Jacka to podle všeho táhne spíše ke sportu.

Udržet žezlo (či vařečku) tedy možná nakonec zůstane na maličkém Oscarovi, jenž má však již teď našlápnuto ke slušné kariéře. Rodina mu totiž už stihla založit jeho vlastní instagram, který okamžitě začaly sledovat tisíce lidí, včetně dalšího potomka celebrit – Brooklyna Beckhama (20). Za těch pár dní, co je syn slavného kuchaře na světě, získal neuvěřitelných 70 tisíc followerů. Příspěvky za malého Oscara nahrává na internet jeho starší sestra Matilda, která v komentářích často sebe sama označuje jakožto Oscarova nejoblíbenějšího sourozence. Snad se za tento druh sebepropagace nebude muset jednoho dne Oscar stydět!

VIDEO: Finále Ano, šéfe: Pohlreich chtěl potkat učně, který ukradl řetízek!

Video
Video se připravuje ...

Finále Ano, šéfe: Pohlreich chtěl potkat učně, který ukradl řetízek! FTV Prima

Fotogalerie
26 fotografií