Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Máma třeťáka (9) obžalovaného z 5 vražd: Není to žádná zrůda!

Autor: yks - 
11. října 2019
15:43

Lidé dělají chyby a tohle byla jedna taková. Tak vysvětlila Američanka Katie Alwoodová z Illinois čin svého syna Kyla (9). Postavila se za něj, když ho okresní prokurátor Greg Minger obžaloval z pětinásobné vraždy. Říká, že hoch si zaslouží druhou šanci.

Státní zástupce Greg Minger obžaloval Kyla poté, co hoch v komplexu obytných přívěsů Timberline Mobile Home Park ve státě Illinois zapálil jeden z mobilních domů. Uvnitř našli smrt dva dospělí a tři děti. Nejstaršímu z nich byly 3 roky.

Vražda není Santa Claus!

Případ samozřejmě vzbuzuje velké kontroverze, a to vzhledem k nízkému věku obžalovaného hocha. „Devítiletí nevědí, že Santa Claus neexistuje. Nevědí, že lidé zemřou a už se nevrátí,“ řekl k tomu například podle Guardianu americký právník Gus Kostopoulos, který se specializuje na obhajoby mladistvých.

S tím ale nesouhlasí Minger, podle něhož je jasné, že hoch rozuměl důsledkům svého jednání dostatečně.  Mezi jeho zločiny podle něj kromě vražd patří také sériové žhářství. Minger se domnívá, že je vhodné Kyla pohnat před soud. 

Byla to rodinná záležitost!

Chlapci přispěchala na pomoc jeho matka Katie Alwoodová. „Všichni se na něj dívají jako na nějaké monstrum. Lidé dělají chyby a o to tu také šlo. Ano, je to strašlivá tragédie, ale ani tak to není něco, kvůli čemu by měli prostě zahodit jeho život“ řekla pro televizi CBS.   

Alwoodová promluvila o tom, že to, co se stalo, byla především rodinná tragédie. Při požáru přívěsu totiž zemřely její dvě děti, její snoubenec, babička a dvouletá neteř. Žena také CBS řekla, že jejímu synovi byla nedávno diagnostikována vážná psychická onemocnění, včetně bipolární poruchy a schizofrenie. „Je to milující syn a zaslouží si druhou šanci,“ míní žena.

S tím ale nesouhlasí její sestra Samantha, matka malé Rose (†2), která při požáru také zemřela. „Myslím, že by měl jít do vězení pro mladistvé a pak do vězení. Protože ať už to bylo úmyslné, nebo ne, věděl, co oheň dělá,“ míní Samantha.

agfor ( 12. října 2019 05:44 )

Při 50. repríze Komisaře Rexe byl jeden díl, kdy chlap zabíjel. Jeho retardovaná máma stále opakovala : Fritz je hodnej chlaec.

Philadelphia ( 12. října 2019 01:51 )

Hodte toho spratka krokodylum! Hnus!!

sigmae ( 12. října 2019 00:43 )

matka blbá už od pohledu...

jiznicechy ( 11. října 2019 22:02 )

Kvetuse ( 11. října 2019 20:54 )

Tak tady máte tu volnou výchovu, kdy spratek smí naprosto vše a matka ho ještě omlouvá. Vsadim se, že to je minimálně autista a počkejte si co bude dělat až vyroste, když toto si dovolí v 5 letech. Co má komu co zapalovat majetek, je toto snad normální?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání