Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tragický konec pátrání po matce s dětmi: Našli je zabetonované v lese!

Autor: DH - 
7. října 2019
13:51

Chladnokrevnou trojnásobnou vraždu šetří policie v ruské oblasti Slavgorod. V lese tu vyšetřovatelé po více než měsíčním pátrání nalezli těla matky (†27) a jejích dvou dětí (†9 a †4). K vraždě se měl už doznat pachatel, kterého kriminalisté obvinili a hrozí mu doživotí. Šokující přitom je, že se jednalo o příbuzného obětí.

Podle ruských úřadů činných ve vyšetřování policie z trojnásobné vraždy viní dvaadvacetiletého muže - bratra partnera zabité ženy. Ten se k činu údajně doznal a poodhalil tak, co se přesně odehrálo.

Sedmadvacetiletá Darja z vesničky Pavlovka zmizela 22. srpna poté, co se měla pohádat se svým mužem. Následně si sbalila věci a rozhodla se, že odjede i s potomky z předešlého vztahu za rodinou do Irkutsku. Osudovou chybu ale udělala, když požádala právě bratra svého muže, aby ji odvezl na nádraží.

Jak uvádějí ruské úřady, obviněný Nikolaj popsal, že švagrovou i s dětmi skutečně naložil do svého auta, ale po hádce se rozhodl krizovou situaci vyřešit tím nejhorším způsobem. Vzal kabel a všechny tři postupně uškrtil. Nehybná těla pak odvezl do lesa, zahrabal do porostu a jako pojistku ještě mrtvoly zalil betonem. Vše jen pár set metrů od vesnice.

Policie hledala těla více než měsíc až narazila na okolnosti, které je dovedly právě k podezřelému příbuznému. Tomu v případě prokázání viny hrozí i doživotní trest.

dvorece ( 12. října 2019 08:41 )

Šokující přitom je, že se jednalo o příbuzného obětí.
-----------------------------------------------------------
No já nevím, ale nejvíce násilí, vražd a pedofilie provádějí právě příbuzní obětí...takže se mi to šokující nezdá. Kriminalisté vždycky nejdříve jdou po příbuzných, motiv na zvrhlosti se nejvíce najde mezi příbuznými, protože jim lidé nejvíce důvěřují a často je to právě životní omyl - ve všem. Věřit příbuzným.

msml20 ( 8. října 2019 13:09 )

U nás by se tohle opravdu nestalo? Svatá prostoto, proč si fandíte?

brano34 ( 7. října 2019 21:33 )

Pachatelé spolupracovali. Oba dva zakopat do země, jen hlavu jim nechat venku na mrazu

filip.rozec ( 7. října 2019 19:48 )

bratrská pomoc

sejdemeseupopelnic ( 7. října 2019 17:37 )

Chtěl ušetřit na jízdném vlakem. Taková dálka...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání