Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kamila zemřela při cestě na nákup: Zdrcený manžel promluvil o jejích posledních chvílích

Autor: ital - 
4. února 2019
19:26

V sobotu ráno se v okrese Levoča na Slovensku stala nešťastná dopravní nehoda, při níž zemřela matka tří dětí Kamila (†33). Na zledovatělé silnici dostala v zatáčce smyk a její automobil se vřítil přímo před sypací vůz. Náraz byl tak prudký, že ubohá žena zraněním na místě podlehla. K rodinné tragédii se nyní vyjádřil Kamilin manžel.

Kvůli tragické autohavárii tři děti Cyril (10), Nina (7) a Kamilka (3) přišly o svou maminku Kamilu (†33), která v sobotu ráno odjela na nákup. Její auto se na zmrzlé vozovce střetlo s protijedoucím sypacím vozem pouze několik set metrů od jejich domu v obci Klčov (okres Levoča). Přivolaní lékaři přes veškeré úsilí nešťastnou ženu k životu zpět přivést nedokázali. Utrpěla závažné poranění hlavy, jemuž na místě podlehla.

K osudové nehodě se nyní vyjádřil Kamilin manžel Cyril. „Vůbec na ten nákup jezdit neměla. Říkal jsem jí, že až po obědě. Ale prostě tam jet chtěla. Takový je osud, já už to teď nezměním,“ pověděl Cyril se slzami v očích. „Běžel jsem na místo nehody a dětem jsem řekl, že maminka havarovala. Když jsem se vrátil, už věděly, že je mrtvá.“

Malá Kamilka si ještě neuvědomuje, co se stalo. Ale Nina, která chodí do první třídy, a Cyril navštěvující čtvrtou třídu vědí, že se jejich maminka už nikdy nevrátí. S manželem teprve nedávno zrekonstruovali rodinný dům. „Je to hrůza, stále tomu nemůžeme uvěřit,“ dodal truchlící Cyril.

Kamilu měli rádi i její sousedé. Jednomu z nich, který před lety také přišel o manželku, se starala o jeho chlapečka. „Kamila se mu věnovala. Brávala jej na procházky spolu se svými dětmi. V létě byli venku už od rána. Nedovolila jim sedět u počítače. Pořád děti brala na vzduch, aby měly pohyb,“ pověděli místní.

„Je to pro nás skutečně šok. Byli jsme v kostele a farář řekl, že se pomodlíme za zdraví a návrat Kamily. O několik minut později jsme se dozvěděli, že už nežije,“ sdělila pro web Pluska.sk Mária, která bydlí jen několik metrů od zesnulé ženy.

jasnovidec01 ( 4. února 2019 21:58 )

vemenozmojistary: ja-stana: vy jste kre..té.ni .co ???přeju vám do rodiny to samé..

vemenozmojistary ( 4. února 2019 21:33 )

A co jako? Jela jak hovado.

ja-stana ( 4. února 2019 20:50 )

Kdyby nejela jako hovado, tak by žila.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání