Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Na pumpě koupila čokoládu a hořlavinu: Své děti (†2, †4) uškrtila a zapálila

Autor: shp - 
22. ledna 2019
14:26

Nejdříve si pochutnaly na sladkostech, pak je stihla krutá smrt! Krkavčí matka Elena Karimova (27) z ruského Nižného Novgorodu koupila na benzinové pumpě čokoládové tyčinky pro své dvě děti a zároveň hořlavou náplň do zapalovače. Svou dceru Khadižu (†4) a syna Sulejmana (†2) pak uškrtila a jejich tělíčka zapálila.

Ženu zachytila průmyslová kamera na benzinové stanici, jak natankovala palivo do auta, koupila čokoládové tyčinky Snickers a náplň do zapalovače. Pak nasedla do vypůjčeného vozu Kia Rio a odjela pryč. Poté podle obžaloby zaparkovala a své děti, které si chvíli před tím pochutnaly na sladkostech, uškrtila.

Následně vzala jejich mrtvolky do nedalekého lesa, kde je polila hořlavinou a zapálila. Pak ale dostala strach, že lidé uvidí kouř z ohně. Tělíčka dětí proto uhasila, naložila do auta a odjela domů. Další den je pohodila v opuštěném skladišti, které celé podpálila. Když na místo přijeli požárníci a oheň uhasili, našli ostatky.

Hasič si nejdřív myslel, že ohořelé tělo patří psovi. Ale když přišel blíže, uvědomil si, že jde o tělíčka dvou dětí. Byla v nepřirozených polohách a začaly se šířit zvěsti, že byla přenášena v kufru. Mrtvolky byly tak zmrzačené, že zbyla jen jedna noha a bylo nemožné identifikovat pohlaví,“ řekl místní obyvatel Jevgenij Katyšev podle britského listu Daily Mail.

Další místní si všimli vypůjčeného vozu a zalarmovali policii. Karimova byla zatčena. K hroznému činu se již doznala. „Nemohla jsem se o ně postarat,“ tvrdila krkavčí matka policistům. Svůj čin svalovala na to, že se s ní rozvedl manžel a ona nemá peníze. Přitom si půjčovala auta a jezdila na dovolené do zahraničí.

Žila jsem s manželem, ale když jsme se rozvedli, vychovávání dětí se stalo obtížným,“ snažila se marně obhájit. „Je mi moc líto, co se stalo. Nevím, jak s tím budu moci žít,“ hrála dále na city. Karimova byla podrobená psychiatrickým testům, podle nichž je příčetná. Soud s ní stále pokračuje.

marais ( 23. ledna 2019 12:20 )

Horší příběh z Ruska už nemáte? Strčte si ho do pr...

..krakonos500 ( 22. ledna 2019 18:12 )

To je brutus, proč nevraždila raději jako Monika K? A ještě by se to svedlo na manžela. Tedy kdyby se to stalo u nás.

smradlavamakrela ( 22. ledna 2019 17:37 )

A u těch na dětech nezáleží. Vyrábějí je jak na běžícím pásu.

smradlavamakrela ( 22. ledna 2019 17:35 )

Dle jmen- muslimové.

Snehulienkalesna85 ( 22. ledna 2019 16:32 )

Odporná žena a takéto zrůdy sa ešte obhajujú.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání