Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krásku (†21) roztrhali žraloci v dovolenkovém ráji: Nejdřív jí ukousli ruku, líčí traumatizovaný otec

Autor: shp - 
8. srpna 2019
11:06

Měla to být dovolená snů, ale z výletu na exotické Bahamy se stal nakonec krvavý horor. Jednadvacetiletá studentka Jordan Lindseyová (†21) z Kalifornie byla při šnorchlování napadena žraloky před zraky vyděšených rodičů. Zdrcený otec promluvil o tom, že viděl na vlastní oči, jak se jeho dcera snažila doplavat do bezpečí bez jedné ruky, než ji dravé paryby roztrhaly.

Bylo to rozhodnutí na poslední chvíli. Jordan společně s maminkou Kami a tatínkem Michaelem na dovolené usoudili, že nesmějí propásnout možnost plavání mezi prasátky, která na Bahamách žijí. Dcera se rozhodla zpříjemnit si výlet šnorchlováním a to se jí stalo osudným.

Na dívku zaútočili tři žraloci

Zprvu všechno vypadalo idylicky. Jenže pak přišel útok hned tří krvelačných paryb. „První žralok jí ukousl většinu pravé ruky,“ vypověděl Michael v pořadu Good Morning America televizní stanice ABC. Jordan se pak snažila doplavat bez končetiny do bezpečí. Bohužel marně. Maminka Kami začala plavat směrem k ní a křičela: „Jordan, plav ke mně!

Útok žraloků však pokračoval. „Žraloci plavali pomalu a Jordan vykřikla: ‘Mami, další žralok se blíží!‘ a poté ji dostal. Druhý žralok se jí zakousl do lýtka a vytrhl z něj obrovský kus masa. To bylo naposledy, co Jordan promluvila,“ vzpomínal dále Michael na nejhorší okamžiky svého života. Jeho statečná manželka se paryby marně snažila zahnat.

Zemřela mámě v náručí

Některé žraloky Kami dokonce udeřila. Jenže když vytáhla dceru na břeh, bylo již pozdě. Dívka zemřela v jejím náručí. „Jen jsem ji políbil na čelo a řekl: ‘Uvidíme se později, Jordan,“ uzavřel otec smutné vyprávění. Od doby, co na vlastní oči viděl brutální smrt své milované dcery, špatně spí a často celé noci propláče. Brutální ztráta Jordan je traumatický zážitek, který z hlavy nikdy nedostane.

bizon_pepa ( 9. srpna 2019 20:22 )

Díky za informaci. Pochopil jsem to tak, ale pripadalo mi to neuveritelne. To je jako vstoupit do lvi klece s kusem hovězího na hlavě.

jany ( 9. srpna 2019 12:27 )

to je zajimave, vida. teda pro em to asi neni, ale zni to jako zajimava vec

Monikay ( 9. srpna 2019 10:48 )

no byla to tedy fakt hrůza a ještě to rodiče viděli

Kozomrd ( 9. srpna 2019 06:34 )

Mamka plavala pro dceru a taťka to sledoval z lehátka. Pak si přepudroval nos a šel o tom vyprávět do tv.

j_dc_cv ( 8. srpna 2019 19:20 )

A proč je to v krimi? Budou hledat a chtěj zatknout ty, co to udělali?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání