Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dívku (9) napadl žralok v dovolenkovém ráji: Nejdřív křičela, pak se objevila krev! líčí šokovaní rodiče

Autor: rc - 
20. srpna 2019
18:20

Za dovolenou vyrazila na slunnou Floridu rodina Crumových. Všichni čtyři trávili den na pláži New Smyrna Beach, která je však známá častým výskytem žraloků. Devítiletá Maggie si hrála se svou sestrou v mělké vodě, když na ni zaútočil žralok. Dospělí si mysleli, že zranění jen finguje, jenomže pak se voda zbarvila krví.

Rodina Crumových pochází z amerického státu Ohio. Chtěla si vyrazit na prázdniny do Severní Karolíny. Rodiče už měli vybraný hotel, ovšem ten nečekaně vyhořel, a tak museli změnit plány. Rozhodli se vyrazit na Floridu, do oblíbené slunné destinace mnoha Američanů.

Na východním pobřeží tohoto státu leží městečko New Smyrna Beach, které je ideální destinací pro rodiny s dětmi. Ovšem kvůli častým útokům paryb se mu začalo přezdívat „hlavní město žraloků“. V poslední době tam došlo již k devíti útokům. Desátým člověkem, kterého tam napadl žralok, byla dcera Crumových Maggie (9).

Dívenka si hrála se svou sestrou v moři. Děti byly v mělké vodě, která sahala pouze ke kolenům, když Maggie ucítila, že ji něco udeřilo do nohy. „Viděla jsem, jak se něco otočilo v písku. Nevěděla jsem, co to bylo. Myslela jsem, že to byla nějaká velká ryba,“ řekla Maggie pro Good Morning America. „Cítila jsem, jak mě něco nejdříve chytlo a pak se to zakouslo do kůže – a tehdy to zabolelo. Cítila jsem kousnutí,“ dodala pro Today Show.

Maggie začala křičet. Rodiče si však nejdříve mysleli, že zranění předstírá. Ovšem poté se ve vodě objevila krev. „Zvedla nohu z vody a viděla jsem, jak jí teče krev. Začala jsem křičet, ať jdou pryč z vody,“ řekla máma Maggie Aimee. „Vzhledem k tomu, jak velké kousnutí to bylo, hned jsme věděli, že to byl žralok,“ dodala Aimee. Malá Maggie vyvázla z dvanácti stehy na noze. Do vody se prý vrátit nebojí. 

 

zada ( 21. srpna 2019 08:02 )

NO jít se s dětmi koupat do žraločí zátoky tak to je fakt ubohost a hloupost rodičů. Panebože to jsou blbci!!!!

Zobrazit celou diskusi