Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

TREST SMRTI! Vrah, který v Rychnově střelil manželku do hlavy, nezaslouží slitování, bouří se lidé

Autor: shp - 
15. července 2019
05:00

Nejenom lidé z Rychnova nad Kněžnou, kde se krvavá tragédie odehrála, ale i z celého Česka jsou pobouřeni tím, co se odehrálo v tamní restauraci. Miloslav (49) neunesl, že ho chtěla manželka (†47) opustit a rozvést se s ním, a proto ji popravil. Hlas lidu nyní volá po znovuzavedení trestu smrti.

Ke krveprolití došlo ve čtvrtek. Poté, co Miloslav vypil několik piv a uviděl na stole rozvodové papíry, vzal do ruky zbraň a svou choť střelil do hlavy. Žena neměla šanci takto vážné zranění přežít a zemřela při převozu do nemocnice. Miloslav nikam neutíkal a na příjezd policistů počkal přímo na místě.

Zabil jsem svou ženu, přiznal se Miloslav

Zabil jsem svoji ženu,“ řekl jim. K vraždě ženy se přiznal nejenom jim, ale i soudu. „Děti miluji,“ říkal, když ho odváděli strážci zákona zpátky do cely. To ale nemusí být pravda. Dcera zavražděné a obviněného tvrdí, že ji a její sourozence Miloslav ustavičně týral a ubližoval jim.

Byl to neskutečný manipulátor a na veřejnosti se šíleným způsobem přetvařoval, aby nabyl dojmu, že “svou rodinu” miluje a je dobrosrdečný člověk, ve skutečnosti se ale jedná o podlého psychopata,“ napsala na sociální síti. Podle ní také nebyla vražda její matky žádným zkratem během hádky.

Dcera: Vraždu si naplánoval

Celá tato chladnokrevná vražda byla předem naplánovaná a nejednalo se o žádný zkrat při hádce. Připravil nás o toho nejdůležitějšího člověka na celém světě a my nemáme ponětí, co si teď bez maminky počneme,“ dodala. Miloslavovi za jeho čin hrozí vězení v délce 10 až 18 let. Že se k vraždě přiznal, je polehčující čin.

Vražda vyvolala velkou vlnu odporu po celém Česku. V Rychnově nad Kněžnou nyní nikdo nemluví o ničem jiném. Zvláště proto, že zavražděná žena na Miloslava podala trestní oznámení za vyhrožování a stalking. Lidé nyní na sociálních sítích hřmí a volají po znovuzavedení trestu smrti.

PPP150W ( 17. července 2019 22:41 )

Přemýšlel jste o tom, co jste napsal?

odlisny ( 17. července 2019 11:20 )

nechápu ty slepice, co si někoho berou a pak zjistí, že je to hňup.

la.ma ( 15. července 2019 19:25 )

cizoložníky taky, viď, ty jsi jistě spravedlivej

prasatkopepicek ( 15. července 2019 15:18 )

tak se prestehuj do arabskeho sveta, magore. tam si prijdes na sve.

la.ma ( 15. července 2019 15:05 )

no a? i kdyby měla, mají se ženský co maj milence snad střílet?
a chlapi co maj milenku taky ? to by nebyl Vaško Havlo ani jednou prezident, byl by zastřelenej už před tim

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání