Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chlapec (†2) zmizel ze své postýlky: Druhý den ho našel soused mrtvého ve svém autě

Autor: rc - 
8. července 2019
05:02

V úterý uložila máma dvouletého Sarbeshe Gurunga do postele, aby se po obědě prospal. Ovšem, když ho šla zkontrolovat, byl pryč. Po chlapci se rozjelo pátrání, které však mělo tragický konec. Chlapec byl nalezen mrtvý v autě.   

Neuvěřitelných patnáct hodin pátrala texaská policie po Sarbeshovi Gurungovi z města Denton. Dvouletý chlapec zmizel ze své postýlky, kam ho uložila jeho máma, aby si po obědě odpočinul. Policie pročesala každý kout v okolí domu.

Strážci zákona předpokládali, že se malý chlapec nemohl dostat daleko. Venku panovalo obrovské horko. V úterý podle The Sun teploty v Texasu dosahovaly k 34 °C.  Zdrcení rodiče, kteří se do Spojených států přestěhovali před čtyřmi lety z Nepálu, věřili, že se jejich chlapec najde živý a zdravý. Pátrání však mělo tragický konec.

Tělo chlapce našel soused v SUV ve středu, když kolem šesté rodiny ráno odjížděl do práce. „Jsme zdrceni. Rodina je zdrcena. Matka je v současné chvíli pod dohledem lékařů. Měla panický záchvat, když se to dozvěděla,“ řekl policejní důstojník Frank Dixon.

Chlapec patrně do černého vozidla s tmavými skly, v němž teploty dosahovaly 50 °C, vlezl sám. „Teď není čas, abychom ukazovali prstem, a není čas na to, abychom vznášeli obvinění. Je čas k tomu, abychom se shromáždili a společně truchlili a společně to překonali,“ uvedl Dixon a dodal, že strážci zákona nehodlají nikoho vyslýchat ani vznášet obvinění, jelikož se nejednalo o vraždu. Chlapec zřejmě zemřel na přehřátí, to však potvrdí pitva.

pampeliska515 ( 8. července 2019 14:27 )

Žiji v USA. Když žiješ v dobré komunitě, nemusíš zamykat auto ani barák. Takže ano, soused mohl mít odemčené auto, protože to je tady docela běžné.
Chudák klučík, zvídavost ho stála žvot.

HledacPravdy ( 8. července 2019 11:15 )

Možná si soused nechal pootevřený dveře, aby v autě neměl takovej hic. Njn. Děti. Občas si hrajou za zadním kolem auta, občas padaj do bazénu. Aby je člověk furt hlídal. Je to smutný, no.

MiKhaEll ( 8. července 2019 09:55 )

Jasný prosímtětypický zvratky pro vás slováky, jdi si je blít na vaše stránky a neotravuj u nás, zmiz ty slovenskej parazite!

PPP150W ( 8. července 2019 09:17 )

Soused to odprdne, že nazamknul auto.

alter012 ( 8. července 2019 06:26 )

Chlapec vliezol sám do susedovho auta zabuchol dvere a aj ich zaistil ! A nebolo to náhodou , sused pedofil si odložil malého na "potom" a zabudol , že vonku je 34°C .....
Možno v USA majú 2 ročné deti už tak prerastená , že to dokážu .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání