Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zuzku (43) držel Stanislav (34) hodiny spoutanou! První foto po zatčení

Autor: shp - 
30. dubna 2019
13:05

To, co prožila Slovenka Zuzana E. (43), by na vlastní kůži nechtěl okusit nikdo. Ženu u obce Senné unesl ozbrojený maniak Stanislav L. (34), který se chtěl děsivým činem pomstít jejímu manželovi. Dokonce po ní střílel ze samopalu! Zuzana strávila ve spárech únosce dlouhých 10 hodin. Naštěstí ji policie za pomoci vycvičených psů vypátrala. Toto jsou dramatické záběry její záchrany.

Drama začalo, když Zuzanin manžel Tomáš našel její prázdné auto. Mělo vystřelené airbagy a na palubní desce byla stopa po kulce. Po cestě do práce totiž ženě zatarasil cestu Stanislav se samopalem v ruce a vystřelil po ní. Naštěstí netrefil. Následně ji donutil vystoupit z vozu, spoutal ji a unesl. Důvodem byla pomsta Tomášovi.

Vyděšená žena trpěla za manžela

Tomáš totiž proti Stanislavovi v minulosti vypovídal, a i když byl v případu podplácení odsouzen jenom Zuzanin manžel, Stanislav se nikdy nesmířil s tím, co proti němu jeho bývalý kolega a kamarád u soudu prohlásil. Ženu držel v areálu družstva jako rukojmí dlouhých 10 hodin. Vyhrožoval jí, pak se chtěl zabít a nakonec usnul. Policie ho našla za pomoci vycvičených psů Thora a Blacka.

Pachateli hrozí za jeho čin 10 až 15 let ve vězení. „Krajský policejní vyšetřovatel 34letého Michalovčana, který unesl a zadržoval ženu, obvinil z obzvlášť závažného zločinu vyděračského únosu, zločinu nedovoleného ozbrojování a obchodování se zbraněmi a přečinu poškozování cizí věci, s podnětem na vazební stíhání,“ informovala policie podle webu Topky.sk.

Únosce je drsný recidivista 

Jak uvedl Milan Filičko, mluvčí KP Košice: „Stanislav byl v minulosti pětkrát soudně trestaný, naposledy pro zločin nedovoleného ozbrojovaní.“ Policie nyní zveřejnila na sociální síti dramatické záběry ze zadržení Stanislava. Je na nich vidět únoscovo auto i pouta, kterými spoutal Zuzanu. Když nakonec skončil v klepetech, rozhodně už nevypadal tak na koni, jako když děsil bezbrannou ženu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání