Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Velká pátrací akce v Milovicích skončila: Pohřešovaná Alžběta (44) se našla!

Aktualizováno -
13. dubna 2019
11:37
Autor: rc - 
12. dubna 2019
20:26

Policie v pátek večer zasahovala v Milovicích. Strážci zákona dostali hlášení, že je pohřešovaná čtyřiačtyřicetiletá Alžběta, která by mohla být v ohrožení života! Pohřešovanou se policii podařilo vypátrat!

„Děkujeme vše, kteří sdíleli a pomáhali při pátrání. Pohřešovaná Alžběta O. byla na základě získaných poznatků Nymburskými policisty vypátrána. Je v pořádku,“ napsali strážci zákona na Facebook.

Pátrací akce po pohřešované začala v pátek večer. Do akce byl povolán i vrtulník.  „Mohu potvrdit, že policie v katastru obce Milovice pátrá po pohřešované 44leté ženě, která pravděpodobně je v ohrožení života,“ řekl Blesku poručík Zdeněk Chalupa, tiskový mluvčí Krajského ředitelství středočeských policistů.

Policie na svém facebookovém profilu uvedla, že při pátrání po Alžbětě, která pochází z Ústí nad Labem, prosí o pomoc širokou veřejnost. „Žena by měla mít modré rifle, šedý svetr, možná černou bundu, černé kotníkové boty. Jakékoliv informace, směřující k nalezení ženy, sdělte prosím na linku 158 či nejbližší policejní služebnu,“ stojí v prohlášení.

vemenozmojistary ( 12. dubna 2019 22:32 )

Alžběta K., Milovice.

vemenozmojistary ( 12. dubna 2019 22:25 )

👍 Zřejmě zdrhá hrobníkovi z lopaty 🤣 Pokud si to chce hodit, tak je to její volba.

ahojky ( 12. dubna 2019 21:59 )

Někdo ji pronásleduje, nebo se chce oběsit, nebo utekla z operačního stolu...? Víc informací by to chtělo

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání