Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Šokující video: Chlapec (†15) skočil na přání matky z budovy. Neotevřel se mu padák!

Autor: shp - 
17. prosince 2018
18:45

Bylo mu teprve patnáct let a měl více odvahy než rozumu. Chlapec Bogdan Firsov skočil z čtrnáctipatrové budovy v ukrajinském městě Makijivka s podomácku vyrobeným padákem. Ten se mu při hloupém seskoku správně neotevřel a hoch se tak zřítil z výšky asi 43 metrů vstříc smrti.

Bogdan vylezl na čtrnáctipatrovou budovu v Makijivce za hlasité podpory své vlastní mámy a dalších dospělých. Ti ho dokonce povzbuzovali, ať skočí, a vše si nahrávali na video, které chtěli zveřejnit na sociální VKontakte.ru.

Tam se nakonec dostalo, ale ne v podobě, kterou by si přáli. Chlapci se totiž při seskoku neotevřel správně padák a po dopadu zemřel. „Byl tam dav lidí, ale nikdo se ho nepokusil zastavit. Jenom to natáčeli,“ řekl svědek podle Daily Mailu.

Lidé už nejsou nadále lidmi, ztratili zdravý rozum. Stalo se to před mýma očima. Chlapec seskočil dolů s padákem. Padal dolů a dopadl zády na zem. Bylo to opravdu drsné,“ dodal. Hoch byl na místě mrtvý. Nebylo mu už pomoci.

Matka byla po incidentu v takovém šoku, že nedokázala opustit místo smrti svého syna. „Nejnižší možná výška pro seskok s padákem je 70 metrů – z budovy s minimálně 25 patry. A i to by byl velmi nebezpečný skok,“ informoval list Fakti. Mladý hazardér se to už bohužel nedozví.

offline ( 18. prosince 2018 21:07 )

Před videem je reklama E15 Recept na úspěch

GEMBLR GEMBLR: to ( 18. prosince 2018 14:36 )

pohoda ukček je dost není škoda o jednoho příd a to díky své matce k terá je tupá asi jko ten kluk když skočil,,,,hahhahahahahahahahahahahahahahahahahhah

gabreta ( 18. prosince 2018 11:33 )

Pokroková Ukrajina!!!

jasnovidec01 ( 18. prosince 2018 11:08 )

Jeho údajnou matku zavřít k nabadání sebevraždy, krá..va bezmozková

kupredu-leva ( 18. prosince 2018 10:18 )

Krásné video. My komunisté milujeme, když chcípají Ukrajinci - dnes nepřátele Ruska a ctihodného soudruha Putina. Čest práci!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání