Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mladou diplomatku (†30) zavraždil řidič Uberu: Přiznal se, že ji chtěl znásilnit!

Autor: bop - 
18. prosince 2017
18:53

Britská diplomatka Rebecca Dykes (†30) si zavolala službu Uber, když se jedné páteční noci vracela domů z večírku. Řidič Tarik H. se přiznal, že ji naložil do svého vozu. Nedaleko cílového místa se však ženu pokusil znásilnit a nakonec ji uškrtil. K jeho usvědčení pomohly záběry z bezpečnostních kamer.

Mělo jít o obyčejnou noc venku v libanonské čtvrti Gamaize, která je proslulá množstvím restaurací a podobných podniků. Když se mladá britská diplomatka pracující na ambasádě Rebecca Dykes zatoužila vrátit z večírku domů, zavolala si oblíbenou službu Uber. 

Řidič Tarik H. ji podle všeho naložil do svého vozu a vydal se směrem k domovu své klientky. Když se však společně blížili k cíli, ženu nevysadil a měl se pokusit ji znásilnit. Incident skončil tragicky. Muž ženu nakonec uškrtil provazem. 

Její tělo bylo nalezeno několik kilometrů od místa, kde si původně Uber zavolala, u silnice směrem na Bejrút. K dopadení muže měly pomoci záběry z bezpečnostních kamer, které potvrdily, že se muž vyskytoval u místa, kde se později našlo mrtvé tělo. Nakonec byl muž zadržen ve svém bytě. 

VIDEO: Českem nedávno otřásla vražda paní Blanky. Její manžel ji už dříve napadl nožem a vyhrožoval jí smrtí, potvrdil známý.

janeirulan ( 18. prosince 2017 20:55 )

Strašný. Chudák holka... brrr. Taky jezdím UBER kde není alternativa, ale mám občas strach, většinou řídí ukrajinci co vypadaj jak vrahouni na první pohled. V Praze a pár dalších městech je lepší alternativa SNAKETAXI- český řidiči, ceny lepší než UBER a taky je to v mobilu, navíc mě to proplácí firma jezdím na fakturu

Monikay ( 18. prosince 2017 19:28 )

Chudák holka. Moje kamarádky UBer taky dost využívají.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání