Populární spisovatelka napsala 21 úspěšných románů pro ženy, vesměs bestsellerů. S manželem a svým pozdějším vrahem Borisem Ingrem vlastnila nakladatelství Belami, v němž její knihy vycházely. Žárlivý narcis Ingr svou ženu několik let týral, až ji 3. srpna 2011 v jejím domě v brněnských Obřanech ubodal.

Děti zavražděné spisovatelky bydlí dnes pospolu v jednom domě v Brně. Nejstarší syn Michal Ingr (28) s manželkou Aničkou založili nakladatelství AMI Publishing a vydávají maminčiny knížky.

„Prodávají se stále dobře, nejvíce poslední Srdceboly, pak Matka v krizi a Matka v koncích. A dotahuje se i Blonďatá stíhačka,“ prozradil Blesku nejstarší syn Michal. Bydlí v jednom z brněnských domů s manželkou, vedle něj mladší bratr Dominik (22) a v dalším bytě žije se svou obětavou tetou nejmladší ze sourozenců, Šimon (11).

A prokletý dům v Zázmolí v brněnských Obřanech, kde došlo k vraždě? Stále je zapsán na Simonu Ingrovou, což bylo občanské jméno spisovatelky. Řadová vilka, kde přišla o život, byla sice jednu dobu na prodej za 6 milionů, teď je ale předmětem vleklého dědického řízení.

Spisovatelčin vrah Boris Ingr (49) škodí rodině a dětem i z kriminálu. „Z vězení stále protahuje jiné soudy různými odvoláními a dovoláními. Napadá například soud o zbavení rodičovských práv, ale i svůj soud ohledně samotného činu,“ řekl Blesku Michal Ingr. Dědické řízení je proto aktuálně pozastaveno, dokud nebudou všechny soudní spory, které vrah vede z basy, pravomocně ukončeny.

Video
Video se připravuje ...

Ingr dostal za vraždu Monyové 15 let, rozsudek vyslechl i její otec David Malík

Vrah píše synům

Boris Ingr v dopisech z Valdic před třemi lety nabádal syny, aby dům v Obřanech neprodávali za šest milionů. Prý mají chtít nejméně osm. Zdůvodňoval to starostí o jejich blaho. Synové s ním však nijak nekomunikují.

Fotogalerie
46 fotografií