Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Sňatkový podvodník »Fešák Hubert« z Prostějova: Místo nástupu do vězení spáchal sebevraždu

Autor: Pavel Ryšlink - 
6. srpna 2016
05:00

Zlomil srdce a vysál konta stovkám žen. V Prostějově měl přezdívku Fešák Hubert. Když měl nyní jít za své skutky do vězení, spáchal Miroslav J. (†59) sebevraždu.

Chlapík se seznamoval se ženami zásadně přes inzerát. Vybíral si osamělé zámožnější dámy, které zval do svého luxusního domu. Na romantických schůzkách se je pak snažil obloudit vyprávěnkami o společné budoucnosti.

Po nějakém čase požádal vždy dotyčnou o výpomoc – tu na opravu střechy, tu na rekonstrukci elektřiny. Ženy mu ochotně svěřovaly své úspory od desítek po stovky tisíc. Ta nejdůvěřivější mu dala milion a čtvrt. Jakmile ale podvodník dostal peníze, vztah rychle ukončil. 

Čas do času si s Miroslavem J. sice přišel vyřídit účty někdo z blízkých podvedených žen, on si z toho ale nic nedělal, a to prý došlo i na výprask. 

Takto žil prostějovský fešák dlouhá léta, ale pověstné boží mlýny ho nakonec dohnaly. Několik jeho exmilenek totiž jeho jednání oznámilo na policii a případ se nakonec letos v březnu dostal před soud. A ten už obalamutit nedokázal, za podvody dostal nepodmíněný trest 6,5 roku.

Do vězení pak měl Miroslav J. nastoupit 20. července, dozorci se ho ale nedočkali. Muž nejprve zdemoloval svůj dům a pak odjel do Mělníka, kde den poté spáchal sebevraždu.

mazliva.samicka ( 6. srpna 2016 16:59 )

Ty nemáš babičku a dědu...?..A všem v rodině to pořád pálí?...

ejvm1712 ( 6. srpna 2016 16:34 )

Pěknej vůl a baby jsou taky pitomočký,že mu cpaly peníze.

dzambulka007 ( 6. srpna 2016 16:00 )

dzambulka007 ( 6. srpna 2016 15:57 )

To je trouba. Měl rychle prodat barák, klidně i pod cenou, sebrat úspory a vyjet mimo EU. Někde hezky v klidu dožít třeba na Filipínách nebo v Latinské Americe. Sice lump, ale ženské mu ty prachy daly dobrovolně, nepřepadával s nožem v ruce lidi. Navíc si asi i na ně mákl, protože sám žádný krasavec nebyl, tak jak musely vypadat ty zoufalkyně. Kdyby to bylo naopak, ženská z chlapů vytahala prachy, auto, šperky... také by to soudy posuzovaly stejně? Tím se ho nezastávám, ale raději bych četla o flastru pro pány Behma, Bakalu a řadu dalších...

ellenic ( 6. srpna 2016 11:49 )

Lumpa by nám nemělo být vůbec líto, má co zasloužil . Naivita žen je zarážející , tohle nikdy nepochopím a rozhodně bych chlapovi peníze nejen nepůjčila, ale určitě neposkytla, ani dar, ani půjčka .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání