Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Stopka pro Íčko: Langer doposlancoval!

Autor: jos - 
29. května 2010
18:16

Ivan Langer (ODS), který byl poslancem od roku 1996, ve volbách totálně propadl. V olomouckém okrsku, za který kandidoval, byl překroužkován. Lidé si vybrali kandidáty, kteří stáli na "startovní čáře" za ním.

"Nic se neděje. Budu učit na vysoké škole," řekl "Íčko" reportérům České televize bezprostředně poté, co se dozvěděl o osobním volební propadáku. "V životě nemáte nic zadarmo. Rok jsem dělal kampaň a byl jsem ze všech členů ODS největším terčem negativní kampaně. Člověk to musí vzít jako realitu," dodal smutně Langer.

Přestože byl Langer lídrem na kandidátce v Olomouckém kraji, dvojka a trojka na kandidátce ho přeskočily díky preferenčním hlasům.

Preferenční hlasy vynesly do sněmovny také řadu lidí z velmi nízkých pozic na kandidátkách. Například v Praze občanského demokrata Marka Bendu, který kandidoval až z 18. pozice, s ním u ODS v hlavním městě uspěje i pražský primátor a dvojka kandidátky Pavel Bém.

skritek321 ( 30. května 2010 09:48 )

Tady vidíme ty nápisy ODS-MYSLÍME TO S VÁMI DOBŘE.Oni ale mysleli Bendu,Béma,Blažka a jiné tuneláře.Jsem zvědav co pan Nečas udělá na kritiku těchto podvodníků.Doufám že jako pana Langera půjde objektivně odejít i tyto tuneláře

skritek321 ( 30. května 2010 09:44 )

Je na čase,že pan Langer byl odejit z politiky,pan Nečas možná věděl,že Langer je velký lobista a živil ODS dary pánů Babišů,Pitrů,Bakalů a Krejčích.Proč ODS zakázala prodeje knih ,,Kmotr Mrázek a jiné?To je demokracie?.Ale je již po něm.Jenom lituji ty studenty,kam jim má Langer přijít vštěpovat jeho rozumy.Ale mám obavy,že koalice VV,TOP,ODS dožene tuto zemi k bídě,jelikož se prodá letiště,ČEZ,nemocnice a vše co němci po tzv.revoluci prodali,nyní litují,že si ceny energií,vody a jiného neúměeně zvedají soukromníci.Jestliže nastoupí na ministerská místa Tošovští,Pilipové,Rumlové,Julínci,Bémové,bude tato republika rozkradena za dva roky a občan volič bude platit daně těch multimilionářů.Je to tragédie,na kterou budeme dlouho tvrdě vzpomínat a v koutku bytu,nebo pod mostem plakat.

jarypadlo ( 30. května 2010 09:00 )

ta upocená hlava zmizí nejen z TV.A koukám že ODS to myslí poctivě,půjde to bez dluhů a s kvalitními lidmi typu M.Benda turboJuDr. Asi nás čekají welmi zlééé nečasy! P.S.Nešlo by modroptákům naočkovat ptačí chřipku?

alex0800 ( 30. května 2010 00:20 )

Jsme stát TUPÝCH OVCÍ A VOLBY TO OPĚT DOKÁZALY.. NEBO, ŽE BY BYLY STEJNĚ SVOBODNÉ, JAKO ZA DOB KSČ..? TOMU BYCH V DNEŠNÍ DOBĚ KORUPCE A NULOVÉ ETIKY V POLITICE KLIDNĚ VĚŘIL.. Snad brzo tenhle PRŮŠVIH skončí a budoucí vláda nebude dlouho OKUPOVAT KORÝTKA !!! Zdar SLUŠNÝM, PRACOVITÝM A POCTIVÍM LIDEM A MĚJTE VÍRU VE ZLEPŠENÍ.. Jednou nám to vyjde.. Vlastenec

alex0800 ( 30. května 2010 00:16 )

A co bude učit na té VŠ..? MAFIÁNSKÉ PRAKTIKY..? A kde vlastně dostal titul..? Já myslím, že pokud na té škole budou slušní a inteligentní profesoři, tak tam bude Íčko brzo buďto sám nebo bude odejit.. Ach jo..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa