Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

„Kluk s kamením“ od Pohlreicha chce řídit Písek. Ano, šéfe! vyměnil za ANO

Autor: zst - 
23. srpna 2018
18:23

Chlapec z devět let starého videa, které dodnes baví český internet, kandiduje na píseckou radnici. Ondřej Untermüller si jako malý zahrál v pořadu Zdeňka Pohlreicha Ano, šéfe!, když kuchaři oznamoval, že si přišel hrát s kamením. Untermüllerovi je dnes dvacet let a za hnutí ANO se chce dostat na radnici. Upozornil na to web Aktuálně.cz.

Image „kluka, co si přišel hrát s kamením“ Untermüllerovi nevadí. Naopak. Pořídil si dokonce vlastní tričko, ve kterém je na sociální síti vyfocen s některými celebritami. Například s novinářem Josefem Klímou. Pro řadu lidí totiž stále malým chlapcem ze scény v pořadu Ano, šéfe!.

Kluk, co si přišel hrát s kamením. Tak se proslavil v minulosti Ondřej Untermüller. Ve dvaceti letech kandiduje na píseckou radnici. Na snímku s reportérem Josefem Klímou. Kluk, co si přišel hrát s kamením. Tak se proslavil v minulosti Ondřej Untermüller. Ve dvaceti letech kandiduje na píseckou radnici. Na snímku s reportérem Josefem Klímou. | Facebook / Ondřej Untermüller

„Může mi to pomoci ve volbách, to je pravda. Protože mě hlavně Písečáci díky tomu znají,“ cituje Untermüllera web. Dvacetiletý Písečák to bude mít ale s cestou na radnici složité. Za hnutí ANO, do kterého vstoupil, je na kandidátce až jedenáctý. „Nevím, kolik mě bude volit lidí, kolik lidí mě vykroužkuje. Ale myslím si, že to vyjde,“ věří si.

„Jsem lovec celebrit, nemám tam jen politiky, ale i různé zpěváky, zpěvačky, herce, herečky. Není to jenom o politice. Je to můj koníček,“ vysvětluje obsah svého profilu na Facebooku, kde má mimo jiné fotky s Jaromírem Hanzlíkem nebo Lucií Bílou.

„ANO mě zaujalo jako strana a také Andrej Babiš. Myslím si, že pro nás jako pro národ chce něco udělat. Umí dobře mluvit,“ poznamenal ke svému politickému angažmá mladík, který ve volném čase provází na písecké věži a učí se na zahradníka. „S kamením už si ve volném čase nehraju,“ uzavřel.

Doporučujeme
majojo ( 23. srpna 2018 19:27 )

Věřím, že se chytne. V dnešním Kocourkově se fakt v politice uchytí každej pablb.Nebo s.vině. Gross, Benda, Dienstbier...

zlymikes ( 23. srpna 2018 19:02 )

To je informace či již reklama pro volby?

barracuda.sro ( 23. srpna 2018 18:49 )

Na tom tričku to má špatně!! Kluk s kamením a v Písku ? Snad by měl kandidovat za ANO v Kameňákově .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa