Zpěvák, který v červenci oslaví osmdesátiny, by se měl určitě šetřit. Zrozenec ve znamení Raka by se neměl přetěžovat, spíše by měl relaxovat a hýčkat se. Na druhou stranu mu hvězdy v pracovním životě přejí a předpovídají, že by mohl navázat na společný duet s dcerou Charlotte Ellou (12), s níž letos nazpíval ústřední píseň pohádky Když draka bolí hlava. „Budete mít možnost skloubit potřeby rodiny s prací a může se stát, že do svých pracovních aktivit začleníte členy rodiny,“ stojí ve hvězdách.

Hýčkání lásky

Ostatně radou o zvolnění se chce řídit i letošní finalistka StarDance Pavla Tomicová (56), narozená též ve znamení Raka. „V novém roce bych si opravdu chtěla trochu odpočinout, ten letošní byl dost hektický a hodně pracovní,“ tvrdí. Varování přichází pro zpěvačku Ewu Farnou (25). „Vy zadaní, věnujte více pozornosti svým partnerům, nezanedbávejte je, mohli byste o ně přijít!“ To samé platí i pro další Lvy, jako jsou herec Petr Rychlý (53) nebo režisér Filip Renč (53).

Nové výzvy

Jako dobrý rok vypadá ten příští pro Heidi Janků (56). Chce o trochu víc rozjet koncertování se svojí novou kapelou Heidi-Band a hvězdy v tom lidem narozených ve znamení Střelce dávají zelenou: „Nebojte se pustit do nových projektů, je dobré si vše důkladně promyslet, ujasnit si rizika a dát si na ně pozor, nenechte se odradit pochybovači a vězte, že odvážnému štěstí přeje.“

Velký horoskop pro rok 2019 už zítra v Blesk magazínu!
Autor: archiv Blesku

Fotogalerie
13 fotografií