„Nejvíce mě těší pokrok, jaký nikdo za tak krátkou dobu StarDance neudělal. Jak si vzpomenu na srpen, kdy se natáčela znělka a Pavla nemohla vyjít schody, zapnout si boty, udělat rychlý pohyb… a teď ve 22:10 jde svižným krokem na sál a bude trénovat cca 2–3hodiny,“ rozplýval se Dědík. A je pravda, že nad jejím neuvěřitelným progresem zůstává rozum stát, od dob, kdy se Tomicová pohybovala jako hliněný Golem z pohádky Císařův pekař a Pekařův císař, je to opravdu velká změna. Nejde ji nemít rád!“ dodal urostlý tanečník, který podle svých vlastních slov ani nedokázal uvěřit tomu, že se po boku hřmotné herečky dostal tak daleko.

I když to tak ale málem vypadá, musíme vás zklamat, mezi ním a sympatickou „ženou z lidu“ nevzplály nějaké ty nežádoucí city, jejich vztah zůstává i přes všechna krásná slova na sociálních sítích čistě přátelský. Herečka s výrazným smíchem je koneckonců vdaná za Ondřeje Malého (52) a společně vychovávají dvě děti, Adama, kterého má Tomicová ze svého prvního manželství, a Anežku, jejímž otcem je právě její současný partner, taktéž herec Malý. A Dědík, který má se svou plavovlasou chotí Terezou rozkošného synka Bertrama, se ženil letos v létě, takže prstýnek na jeho levačce se ještě leskne novotou.

Právě jeho paní byla Dědíka poprvé podpořit na pražském Výstavišti Holešovice až minulou sobotu, tedy v den, kdy tenhle oblíbený taneční pár úspěšně postoupil do finále. „V sobotu jsem byla na úplně prvním přenosu svého muže, jelikož máme ročního chlapečka a nechtěla jsem jej nechávat doma s někým jiným. Předchozí večery jsem sledovala z tepla domova se synem,“ svěřila se Tereza reportérům Super.cz, která malého Bertrama alespoň na jeden večer svěřila na starost babičce.

Video
Video se připravuje ...

StarDance 2018: Tomicová bude tančit s Dědíkem! Jak proběhlo první setkání? Česká televize

Fotogalerie
48 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva