Jaká bude barva letošních Vánoc?

Nejen oblečení a boty podléhají novým trendům. I barvy vánoční výzdoby se každým rokem mění. Pokud tedy chcete být "in", měli byste si pořídit novou dekoraci. Prozradíme vám, jaké barvy letos frčí.

Vánoční výzdoba interiérů: Důležité jsou detaily

Přemýšlíte, jak vyzdobíte svůj dům nebo byt? Chcete letos zkusit něco nového? Máme pro vás galerii plnou vánočních interiérů z celého světa. Všímejte si detailů a určitě najdete něco, co použijete i u vás doma.

Ozdoby na stromeček, které koupíte právě teď

Byla by ale škoda řídit se jenom trendy. Podívejte se na nejkrásnější ozdoby na stromeček, které jsou právě teď v obchodech. V naší fotogalerii najdete šest desítek tipů pro vaši inspiraci.

Vánoční dekorace DIY. Co zvládnete vyrobit sami?

Vyzdobte si celý byt. Poradíme vám, jaké dekorace si snadno a rychle vyrobíte sami doma a neutratíte u toho moc peněz. Podívejte se na naše tipy a uvidíte, že kreativní může být úplně každý!

Jak vyrobit adventní věnec? Podle našeho videa!

Chcete tip na originální adventní věnec? Vyrobte si ho podle našeho videonávodu. Florista Jiří Dvořák vám předvede, jak za pomoci sklenic, písku, mechu a dalších surovin vytvoříte věnec, který bude úplně jiný!

Jak správně pečovat o vánoční hvězdu?

Víte, že vánoční hvězda vás může těšit mnohem déle, než jen o svátcích a pokud se o ni budete dobře starat, vykvete vám i napřesrok? Poradíme vám, jak o tuto vánoční rostlinu pečovat tak, aby vám přinesla co nejvíc radosti.

Novoročenky: Klasické pohlednice i SMS

Nedáte o svátcích dopustit na klasické pohlednice? Nebo raději posíláte vtipné a veselé SMSsky? Ať už patříte do kterékoli skupiny, máme pro vás inspiraci. Našli jsme ty nejhezčí pohlednice, které jsou právě teď v obchodech, a dali dohromady texty, které můžete dát do SMS přáníček.

Jak si vyrobit adventní kalendář?

Zapomeňte letos na adventní kalendář z obchodu. Vyrobte radši dětem či partnerovi originální kalendář, který naplníte tím, co mají rádi nebo jim udělá radost. Inspiraci najdete níže.

Vánoční a zimní povlečení změní vaši ložnici

Povlečení je sice jen drobnost, dokáže ale proměnit celou vaši ložnici. Zvláště když zvolíte nějaké stylové s vánočním nebo zimním designem. Vyberete si klasický motiv sobů, stromečků a sněhuláků nebo raději něco méně nápadného?