Nahá žena přistoupila do autobusu v městské části Slovany. Uvnitř pak začala všem cestujícím sprostě nadávat a byla agresivní. Na místo tak vyjela hlídka městské policie. Žena odmítla říci své jméno, proto se strážníci rozhodli odvézt ji na služebnu.

„To se jí po chvíli znelíbilo a odmítala se podrobit policejním úkonům. Protože byla agresivní, nasadili jsme jí pouta. Na služebně si také všichni vyslechli spršku nadávek,“ řekla mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Vymočení do auta

Kvůli zjevným psychickým problémům přijeli na okrsek i záchranáři. Ti ženu prohlédli a pod dohledem strážníků ji odvezli na vyšetření do nemocnice. Dechová zkouška u ní prokázala 1,6 promile alkoholu, a tak se rozhodlo, že noc stráví na záchytce.

Ani tady s vulgaritami nepřestala. A rovněž se vůbec neuklidnila. „Byla stále agresivní, městské policistce strhla respirátor a nakonec strážníky osočila ze znásilnění,“ dodala Pužmanová. Kromě vysvětlování u správního orgánu, proč běhala nahá, se bude žena zpovídat i z toho, že poškodila a znečistila auto strážníků, když se do něho vymočila.

VIDEO: Opilá žena skákala po kapotách aut znojemských strážníků.