Proč ženy hrají orgasmus?

Mnoho žen orgasmus předstírá, neboť nejsou schopné vyvrcholit během klasického sexu bez stimulace klitorisu. Mezi další důvody patří diskomfort, krátká výdrž či nešikovnost partnera, nuda nebo to, že po nich muž vyžaduje milování příliš často – proto se snaží celý akt urychlit. Navzdory svým problémům a nepohodlí však nechtějí ranit partnera a orgasmus odhodlaně zahrají. Mnohdy je to jednodušší, než se o tom s partnerem pobavit a společně najít řešení.

I muži občas předstírají…

Ačkoliv u mužů není předstírání tak časté, i oni někdy musí hrát. Nejčastější příčinou je stále se zvyšující množství sexuálních poruch. Za zdlouhavé vyvrcholení nebo úplnou neschopnost dosáhnout orgasmu často může nezdravý životní styl a užívání některých léků, třeba antidepresiva.

Možná se budete divit, ale i muže sex občas unavuje (mají moc náruživou partnerku) nebo jsou utahaní z práce, takže raději zahrají orgasmus a jdou se válet na gauč k televizi.

Tréninkem k přesvědčivému výkonu
Autor: Vibratory.net

1) Tréninkem k přesvědčivému výkonu

Základem důvěryhodného předstírání je trocha hereckého talentu. Pokud jste se rozhodli, že své problémy před partnerem utajíte, váš výkon by měl být dokonalý. Někomu možná může stačit, když párkrát vzdychnete a své polovičce zaryjete nehty do zad. Pokud se však chcete stát opravdovými mistry předstírání, musíte se naučit natrénovat profesionální výrazy ve tváři a zvukové projevy, jinak nepříjemná pravda brzy vypluje na povrch.

Chcete si to zpříjemnit? Přizvěte si na pomoc oblíbené výcvikové pomůcky. Pánové využijí umělé vaginy, ženy zase krásně stavěná dilda. S jejich asistencí natrénujete před zrcadlem průběh celého představení a každý váš vzdech a záškub ve tváři pak bude působit důvěryhodněji. Místo zrcadla se můžete i nafilmovat na kameru a záznam zpětně zanalyzovat. Nezapomeňte také před vrcholem zadržet dech a trochu zatlačit, jako když sedíte na toaletě. Tvář vám krásně zrudne a hraný orgasmus bude ještě přesvědčivější.

Ženy si mohou cvičení zpestřit vibrátorem, který vykoná ještě větší službu než dilda. Je velká pravděpodobnost, že na trhu naleznete hračku podobných rozměrů jako nádobíčko vašeho partnera a svůj výstup natrénujete ještě věrohodněji. Stačí trocha cviku a vaše polovička už nikdy nebude váhat nad svou sexuální zdatností.

2) Trénujte poševní svalstvo

Propínání těla, křečovité svírání pelesti, mihotání řasami, oči v sloup, vzdychání a případně pronikavé sténání – znáte všechny dámské triky na obelstění partnera v posteli? Nejspíš ano. Tyto teatrální výlevy však uspokojí pouze nezkušené jedince, kteří netuší, že dámský orgasmus doprovází stahy v pánevní oblasti. A i ty se dají natrénovat.

Pokud vám vaginální orgasmus nic neříká a i přesto toužíte potěšit svého snaživce, zainvestujte do venušiných kuliček. Pomocí nich se dokážete snadno naučit vědomě stahovat poševní svaly, které vytrénujete k naprosté dokonalosti. Až se pak "na bojišti" budete blížit k předstíranému vrcholu, soustřeďte se a několikrát za sebou stáhněte svaly pánevního dna – jako když zadržujete moč.

3) Neukápne ani kapka? I tohle se dá zatajit

Pánové, působivé představení může zruinovat absence spermatu. V tomto případě sáhněte po kondomu. Je velmi nepravděpodobné, že by partnerka slídila v koši, jestli použitý kondom obsahuje sperma. Jakmile dosáhnete fingovaného vrcholu, zbavte se důkazů co nejrychleji – kondom okamžitě sundejte a před vhozením do koše ho zabalte do papírového kapesníčku.

Opravdoví mistři v předstírání používají černé nebo jinak barevné kondomy, do kterých není tolik "vidět". Pro jistotu si připravte i nějakou tu výmluvu na situaci, když by si partnerka náhodou všimla, že je kondom prázdný. Na co se vymluvit? Třeba na to, že jste si ten den potajmu hráli, abyste déle vydrželi, a vystříleli jste všechny náboje. Pokud vás příliš nezná, můžete se vymluvit i na retrográdní ejakulaci.

4) Co oči nevidí…

Jestliže si chcete oscarový výkon ulehčit, zvolte při sexu takovou polohu, při které vám partner neuvidí do obličeje. Snad nejjednodušší je poloha na pejska, ale když zapátráte v Kámasútře, najdete jich mnohem víc. Pokud si troufáte i na trochu pikantností, zapojte do hry vzrušující svazování. Ve chvíli, kdy bude vaše drahá polovička spoutaná nebo přivázaná k posteli, nepřistihne vás tak snadno při "lži".

Jestli fingujete vyvrcholení jenom proto, že vás sex nebaví a chcete ho urychlit, neotálejte s pořízením bondage pomůcek. Dost možná změní váš pohled na intimnosti. Erotická pouta jsou vhodná i pro naprosté začátečníky. Pokud náhodou patříte mezi milovníky uzlů, lanem svážete partnera ještě efektivněji.

Co zkusit bondage pomůcky?
Autor: Vibratory.net

A když už budete u toho svazování a omezování pohybu, úspěch během divočejších hrátek podpoříte maskou na oči. Zaslepený zrak totiž rozjitří další smysly – nic netušící partner si sex užije mnohem víc než obvykle a ani si nevšimne, že vy orgasmus jenom předstíráte.

Předstírat nelze napořád. Nebo ano?

Předstírat orgasmus je snadné, mějte však na paměti, že nemůžete být dobrými herci do konce vašeho sexuálně aktivního života. To, že nedosahujete slastného konce, obvykle značí nějaký závažnější problém, který byste měli neprodleně vyřešit.