Pozor na cholesterol

Cholesterol je látka tukové povahy, která je součástí každé naší buňky. Ovšem, ač ji pro život potřebujeme, všeho moc škodí, a to i právě onoho cholesterolu. Jakmile je jej hodně, začne se objevovat jako nezvaný host v naší krvi.

Představte si to jako použitý tuk, který vylijete do odpadu. Co se stane, jakmile tuk ztuhne? Nabalí se na stěny potrubí a postupně trubky zcela zanese. A stejně tak to dopadne i s našimi cévami, žílami i tepnami.

Jak může cholesterol ovlivnit erekci?

Pokud k tomu dojde v nějaké bezvýznamné žilce, způsobí to maximálně prasknutí dané žilky, případně otoky. Jenže pokud k tomu dojde v cévě ve vašem penisu, nebude váš úd dostatečně prokrven, a to už je předzvěst erektilní dysfunkce.

Jak vzniká erekce?

Erekce totiž není nic jiného, než nahrnutí dostatku krve po erotické stimulaci do penisu. Ano, proces je to mnohem složitější, ale pro vaši představu toto vysvětlení stačí.

Jestliže je muž zcela zdráv a nemá žádné kardiovaskulární potíže, dojde k erekci snadno a rychle. Pokud ovšem má už nějakou cévu zanesenou, právě onou látkou tukové povahy s názvem cholesterol, nemusí k erekci vůbec dojít.

Další nebezpečí cholesterolu

A stejně, jako se vám může zanést cévka v penisu, se vám stejným způsobem může zanést i cévka v mozku nebo dokonce v srdci. Pacientům tak může hrozit i srdeční infarkt nebo mozková mrtvice.

Proto je cholesterol tak nebezpečný, proto se jeho hladina v krvi pravidelně sleduje a proto na něj lékaři tolik upozorňují.

Jak snížit riziko cholesterolu?

Na druhou stranu to není předem prohraný boj. Naopak, šance hovoří ve váš prospěch. Vysoká hladina cholesterolu v krvi je sice nebezpečná, ale můžete se jí zcela vyhnout zdravým životním stylem. Stačí dodržovat zásady zdravého života:

●      pravidelný pohyb,

●      pestrá a vyvážená strava,

●      jídelníček bohatý na zeleninu a ovoce,

●      dostatek vlákniny ve stravě,

●      nízký obsah tuku v potravě,

●      pravidelná stolice,

●      snížení tělesné hmotnosti,

●      pitný režim,

●      dostatek odpočinku.

Co zlepší vaši erekci?

Pociťujete, že už vaše erekce není to, co bývala? Přece jen byste potřeboval svou erekci trochu pošťouchnout? Než okusíte plody změny životního stylu, bude to nějakou chvíli trvat. Jako počátek vaší životní změny můžete vyzkoušet Zerex Klasik.

Jedná se o zcela přírodní doplněk stravy, který obsahuje účinné množství tradičních bylin a výtažků z rostlin, které vám pomohou posílit erekci.

Právě Zerex Klasik napomáhá správnému prokrvení organismu, díky čemuž přirozeně tonizuje erekci. I když to není Viagra, která funguje prakticky na povel, stále vám může pomoci podpořit erekci naprosto přirozeným způsobem.

Cholesterol není radno podceňovat. Ovšem stačí přijmout jistá opatření a už nebude žádným problémem. Pomocnou ruku vám navíc podají i účinné doplňky stravy.