Název tradiční zářijové akce na Černé hoře nebyl vybrán náhodou. Odkazuje na 50 let starou historickou událost, kterou bylo přistání Apolla 11 na Měsíci. Zda bude i „Přistání na Černé hoře“ historickou událostí ukáže až čas. Pro rodiny s dětmi bude každopádně příjemně stráveným dnem na hřebenech Krkonoš se spoustou zážitků.

Pro děti jsou na sobotu 14. září připravené soutěže a hry v Dětském parku Kabinka, výtvarná dílnička, kde si z kosmických materiálů můžou vyrobit vlastní kabinku i koloběžkové závody. Hlavní cenou v dětských soutěžích je koloběžka Crussis s podpisem Jaromíra Jágra.

Na dospělé čeká virtuální realita, úniková hra i testování horských elektrokol Qayron. Na centrálním parkovišti v Janských Lázních si mohou prohlédnout a vyzkoušet nejnovější vozy Ford od Auto Trutnov a v soutěžích vyhrát třeba vůz Ford na týden s plnou nádrží, nebo skipasy do SkiResortu ČERNÁ HORA – PEC.

I když je hlavní program akce připraven pouze na sobotu 14. září, kabinková lanovka na Černou horu bude za zvýhodněných podmínek jezdit po celý víkend. V sobotu i v neděli sveze zdarma děti a juniory do 18 let. Bezplatný bude po oba víkendové dny také vstup do Dětského parku Kabinka.

Více informací o akci na FB SkiResortu ČERNÁ HORA – PEC v události Přistání na Černé hoře a také na webu skiresort.cz