Pojďme si některé z letošních novinek představit. Je to například německá značka elektrokol Corratec, i nadále jsou ale zastoupeny širokou nabídkou elektrokola značek Haibike, Apache, Author a Leader Fox. Zpravidla u všech letošních novinek výrobci garantují delší dojezdy, vyšší kapacity baterií a nové pohony. Všechny tyto parametry pomohou zpříjemnit jízdu na elektrokole. Z důvodu vysoké oblíbenosti výpůjček eletrokol z kategorie TOP kolo se v PRE rozhodli na letošní sezónu připravit nejlepší kola na trhu, které je možné si vypůjčit a vyzkoušet.

Jako bonus zdarma zapůjčí v prodejně PREkolo i příslušenství (helmu, zámek a nosič). Zaškolení před jízdou a detailní seznámení s chováním elektrokola je ze strany PRE samozřejmostí. Modely elektrokol pro rok 2019 obsahují integrované osvětlení, které je nejenom praktické, ale zvyšuje bezpečnost jízdy a viditelnost v provozu. Tyto prvky najdete například u elektrokol značky Corratec. Od ní pochází i elektrokolo, jehož hmotnost činí pouhých 14,5 kg a s pohonem Fazua evation 1.0, které je opravdovou špičkou v této kategorii. Je určeno pro vyznavače sportovní rychlostní silniční cyklistiky.

Druhým německým zástupcem je již osvědčený Haibike, který představuje nový pohonný systém Haibike FLYON.  Modely Haibike FLYON 2019 jsou poháněny motorem TQ HP120 s točivým momentem 12 Nm. Integrovaná baterie o kapacitě 630 Wh a napětí 48 V zaručí delší dojezd. Elektrokolo obsahuje klasickou nabíječku o výkonu 4 A a na přání bude možné objednat rychlonabíječku o výkonu 10 A, díky které bude elektrokolo nabité na 80 % za 60 minut.

V nabídce elektrokol nechybí ani výrobci z České republiky. Nové modely elektrokol jsou i od značek Author, Apache a Leader Fox. U elektrokol Apache je možné vyzkoušet nový pohon COMP Drive vyvinutý v České republice, s integrovaným řadícím Gear-senzorem pro snazší řazení a zvýšení životnosti převodového systému. Modely pro rok 2019 jsou tedy ve znamení nových designů, pohonných jednotek a integrovaných baterií vyvíjených pro zvýšení komfortu jízdy. To vše v Centru služeb PRE v Jungmannově ulici 747/28 v Praze 1. Neváhejte a včas si zarezervujte kolo v rezervačním systému: www.prekolo.cz.

Více informací na telefonním čísle 267 053 465, na e-mailové adrese prekolo@pre.cz nebo na stránkách www.prekolo.cz.