V roce oslav 150 let od svého založení připravil smíchovský pivovar velkou spotřebitelskou pivní soutěž probíhající do 15. července. Díky sbírání kódů zpod víček výročních lahví a plechovek můžete vyhrát prémiovou lednici SMEG a další zajímavé ceny, kterých bude v průběhu devíti losování rozdáno více než tři sta.

Soutěž je určena pro osoby starší 18 let a pro účast se stačí zaregistrovat na oficiálním webu https://staropramen.cz/soutez. Dále stačí pouze kupovat některé ze smíchovských piv v půllitrovém obalu, která jsou označena speciálním znakem 150 let. Na lahvích a plechovkách v letošním roce totiž naleznete logo, které připomíná významné jubileum od založení pivovaru na Smíchově. Následně je potřeba kód zpod víčka piv Staropramen zadat na soutěžním webu nebo odeslat pomocí SMS.

Týdenní losování

Účastníci spotřebitelské soutěže se mohou každý týden těšit na losování o hodnotné ceny. Vždy po skončení týdenního kola dochází až do 16. července k vyhlášení výherců 15 značkových designových termoboxů, jejichž dvojitá stěna zaručí správnou teplotu smíchovského piva po delší dobu. Dalších 15 šťastlivců pak získá sadu piv pro akce s přáteli či rodinou. Každá tato výhra obsahuje balení po 24 kusech pěti druhů piv Staropramen – Legendární Smíchov, Výjimečná Jedenáctka, Exportní Ležák, Nealko a Nefiltr, který je novinkou z exkluzivních piv Smíchovského výběru. Větší šanci vyhrát budou mít soutěžící na konci hracího týdne od 5. do 11. června, kdy proběhne losování o dvojnásobnou porci výher.

Závěrečné velké losování

Ve středu 16. července, den po konci soutěže, proběhne velké hlavní losování o limitovanou edici 10 prémiových retro lednic značky SMEG ve stylu 50. let. Díky ní si deset vylosovaných bude moct vychutnávat pivo Staropramen vždy správně vychlazené. Své šance na výhru soutěžící mohou zvýšit vložením každých dalších patnácti kódů. Využijte příležitost, jak se vybavit na blížící se horké léto a zapojte se do soutěže pivovaru ze Smíchova.