Tipy na dárky pro ni

Každá žena na světě miluje dárky. Za klasiku můžeme už dnes považovat erotické spodní prádlo. Jedná se o klasický vánoční dárek, kterým rozhodně neuděláte chybu. A pokud nechcete šlápnout vedle, raději než do podprsenky a kalhotek se v tomto případě vrhněte do noční košilky. U té totiž tolik na velikosti nezáleží a nemůžete s ní udělat chybu. Skvělou volbou jsou také nejrůznější sexy převlečky. Na trhu jich najdete celou řadu a opět jsou trefou do černého. Vaší partnerce vykouzlí úsměv na tváři a v posteli pak společně zažijete pořádnou divočinu.

Top dárkem pro ženu jsou také parfémy. Těmi rozhodně nikdy nic nezkazíte. A pokud jsou velice kvalitní a vyrobené z přírodních afrodiziak, která zajišťují okamžité zvýšení sexuální přitažlivosti, máte vyhráno. Pro každou aktivní a energickou ženu se hodí ovocně-citrusové vůně, ženskou něžnost a půvab zvýrazní květinové vůně a vážnost a styl přidají elegantní dámě decentní květinově-dřevité vůně. Stačí si jen vybrat.

A nezapomeňte ani na erotické hračky, které by měla mít ve svém „tajném šuplíku” každá žena. Sázkou na jistotu jsou sice klasické vibrátory, ale ty už nikoho dnes nepřekvapí. Naopak takové satisfyery, tedy bezdotykové revoluční stimulátory klitorisu, či womanizery, jsou sázkou na jistotu.

Tipy na dárky pro něj

Nyní se přesuneme na tipy na dárky pro muže. Dámy, na spodní prádlo u vašeho partnera rozhodně zapomeňte. Dnes je v kurzu dlouhá a pevná erekce. Tu docílíte s pomocí kvalitních doplňků stravy, které v některých případech dokáží prodloužit erekci až o 30 minut. Mezi takové výživové doplňky se řadí Zerex Extralong, který představuje vysoce koncentrované složení extraktů z tradičních bylin a důležitých aminokyselin na přírodní bázi. S takovým pomocníčkem se můžete těšit na dlouhé chvíle plné erotiky a rozkoše.

Ani muži nepohrdnou kvalitním parfémem. Správně zvolené aroma dokáže zvýšit jeho sebevědomí, sexappeal a vnitřní charisma. Díky kvalitním afrodiziakálním parfémům bude pro vás váš partner doslova neodolatelný. Energická pánská vůně plná vzácných dřevin je vhodná pro vyrovnanou a charismatickou osobnost. Pro decentní, vážné a důležité situace je naopak vhodná vůně s tóny skořice, citrusů a dřevin. A pro aktivního a pozitivně naladěného pána je vhodná svěží a energická vůně s květinovými a citrusovými tóny.

V neposlední řadě jej můžete obdarovat veselými sexy dárečky. Skvělou volbou je erotická kniha Zerexsutra plná inovativních sexuálních poloh a žhavých příběhů. S touto knihou zažijete v posteli spoustu zábavy a erotiky. Zerexsutra vás provede taji sexuálních technik, které vnesou novou jiskru do vašeho intimního života. Najdete v ní tipy prakticky na jakékoliv milování, ať už se bude odehrávat doma, nebo někde venku. Se Zerexsutrou se v příštím roce rozhodně nudit nebudete!

Tipy na dárky pro pár

Navzájem se můžete na Vánoce obdarovat například žhavou tantrickou masáží. Jedná se o meditační techniku, která má za cíl propojit tělo i mysl. Právě tantra, neboli správně řízené doteky, různé masážní a meditační techniky, dokáže celý sex posunout na úplně jinou úroveň. Společně si také můžete pořídit vtipné erotické kostýmky, které ozvláštní vaše milostné hrátky v ložnici. Je velice osvobozující stát se na jeden večer někým úplně jiným a splnit si své nejtajnější sexuální touhy. Vyzkoušejte to vzájemně v páru a uvidíte, že si sexy převleky zamilujete. Na závěr si můžete zakoupit společný vášnivý víkend třeba někde na horách nebo ve wellness centru. Nejen, že si společně odpočinete, ale také si užijete vášnivé chvíle daleko od šedi všedních dní. Někdy právě změna prostředí dokáže zapůsobit jako to nejsilnější afrodiziakum.

Tak co, už víte, co schováte pod stromečkem své drahé polovičce?