Je libo voda studená, teplá či sodovka?

Automaty na vodu fungují po připojení barelu o objemu 18,9 l. Následně můžete začít pohodlně čerpat. Tyto praktické přístroje vodu umí ohřát i ochladit. Během okamžiku si tedy můžete dopřát kávu nebo čaj. Stejně tak vám automat pomůže při horkých letních dnech. Voda z něj je nádherně osvěžující! A stejně tak zdravá pro váš organismus i psychickou pohodu.

Náročný uživatel však může požadovat také sodovku. Ani ta není pro moderní automat žádný problém!

Autor: Crystalis water

Řešení na kohoutkovou vodu

Za určitých okolností může přijít chvíle, kdy se rozhodnete namísto vody z barelů využívat vodu kohoutkovou. Na to jsou uzpůsobeny výdejníky na vodovodní řad. Připojují se totiž přímo na vodovodní potrubí. Následně budete moci stejně jako u barelových verzí čepovat vodu studenou, teplou a samozřejmě také sodovku. Záleží na modelu, který si vyberete.

O čistotu vody se v případě automatů na vodovodní řad také není třeba obávat. Pod kontrolou jí má celá řada filtrů, které postupně odstraňují všechny nečistoty, bakterie a další zdraví škodlivé látky. Samozřejmě jí zbaví také pevných sedimentů a zbytku chloru. Díky tomu bude mít kohoutková voda skvělou chuť i vůni.

Stylový doplněk

Automat na vodu se může stát stylovým doplňkem vaší domácnosti i kanceláře. K dostání jsou skvělé elegantní modely v různých barvách a designech. Stejně tak si lze pořídit menší stolní neboli ergonomické řešení.

Pro více informací navštivte https://www.crystalis.cz/.