Komfortní první vrstva

Autor: Alpine Pro

První vrstva oblečení musí být příjemná, jelikož je přímo na těle. Mezi příjemné materiály patří například Thermo-cool, Bamboo či Seamless. Je potřeba tělo udržet v teplotním komfortu - zahřát či chladit - podle toho, co je právě potřeba. Materiály oblečení od Alpine Pro toto umí, a navíc se umí dokonale přizpůsobit anatomii lidského těla, čímž vytváří dostatečnou podporu pro svalstvo. Vyberte si své nové funkční oblečení u Alpine Pro.

Koupit na AlpinePro.cz

Druhá vrstva – tepelná izolace

Autor: Alpine Pro

Když už je tělo zahřáté díky první vrstvě, druhá vrstva musí zajistit, aby teplo neuniklo. Důležitá je také nízká hmotnost a rychlý odvod vlhkosti. Tyto vlastnosti zaručí například materiály Li Therm, Pro Stretch či Supra Therm. Oblečení z dílny Alpine Pro z těchto materiálů je velmi lehké a pružné, tudíž nijak neomezuje v pohybu. Druhá zateplovací vrstva je důležitá pro každého vrcholového sportovce, ale i rekreační turisty.

Koupit na AlpinePro.cz

Ochraňte své tělo třetí vrstvou

Autor: Alpine Pro

Třetí vrstva by měla chránit proti dešti, větru a sněhu. V nabídce Alpine Pro najdete hned tři možnosti: DWR technologie je dlouhotrvající impregnace, která odpuzuje vodu. Je důležitá při turistice, ale i při běžném nošení do města. Aquacore se vyznačuje podlepenými švy, díky kterému oblečení nepromokne a ani neprofoukne. Oblíbená je také membrána PTX, jelikož je velmi lehká, nevyžaduje zvláštní péči, má velmi dlouhou životnost a výbornou voděodolnost. Vysoké nároky jsou u horní vrstvy kladeny nejen u funkčnosti materiálu, ale důležitý je také design. Vyberte si svou ideální kombinaci!

Koupit na AlpinePro.cz

Vybavte se na sjezdovky

Autor: Alpine Pro

Na horách oceníte zejména nepromokavé materiály, za což se dá oblečení považovat, pokud odolá tlaku 1300mm vodního sloupce. Čím vyšší číslo je uvedeno u vodního sloupce, o to voděodolnější materiál se jedná - Alpine Pro bundy se chlubí odolností až 15 000mm. Není však zdaleka jedinou prioritou, aby bylo tělo v teple. Na sjezdovkách se to každoročně hemží barvami a trendem je, že čím výraznější outfit, tím lepší. Prohlédněte si zimní bundy od Alpine Pro a vyberte si tu svou.  

Koupit na AlpinePro.cz

Čepice, rukavice a roury jsou potřeba

Autor: Alpine Pro

Svůj outfit skvěle doplníte ladícími čepicemi či šálami. Hitem posledních sezón jsou takzvané „roury“, které jsou vyrobeny z rychleschnoucího a pružného materiálu. Roury jsou doplněny o moderní potisk a zaručí teplo vašemu krku. Největší množství tepla však uniká z pokožky hlavy, proto v zimě nezapomínejte na její ochranu. Vyberte si z nabídky e-shopu Alpine Pro doplňky pro sport, ale i nošení do města.

Koupit na AlpinePro.cz