Co je Japonská půjčka a jak ji můžete získat??

Japonská půjčka patří do rodiny mikroúvěrů, tedy půjček do 15 000 Kč, které jsou zpravidla splatné do 30 dnů. Taková půjčka je dobrým řešením pro nečekaný výdaj či zpozdilou výplatu.  Kroky k jejímu získání jsou jednoduché. Klientem se může stát kdokoli, kdo je plnoletý a občanem České republiky. Poté vám ke sjednání stačí mobil, občanský průkaz a bankovní účet. Žádost je zcela nezávazná a online – nemusíte tedy nikam chodit a podepisovat miliony smluv. Můžete využít také speciální akce, kdy při splacení Japonské půjčky do 14 dní ji máte zcela zdarma.  Velkou výhodou je také bezplatná telefonická infolinka 800 300 390, která je také zdarma.

Bezpečnost zejména pro klienty

Japonská půjčka nejen že využívá pokrokový systém schvalování žádostí, ale bere ohled i na své klienty. Nabízí možnost rozložení splátek až do 10 měsíců za bezkonkurenčně nejnižší poplatek 49 Kč za každou zapůjčenou tisíci korunu. Pokud se klienti dostanou do opravdu tíživé situace, nemusí se bát kontaktovat operátory Japonské půjčky, kteří se s nimi ochotně dohodnou na splátkovém kalendáři tak, aby klient neupadl do dluhové spirály nebo insolvence.

Autor: Home Credit a.s.

Vítěz na poli konkurence i klientského servisu

V rámci porovnání mikroúvěrů napříč internetem vychází, že za Japonskou půjčku zaplatí uživatel nejméně na českém trhu. Velikou výhodou je zmíněná rychlost zažádání (nezabere ani 5 minut), rychlost posouzení (vyjádření do 60 vteřin) a peníze na vás účet dorazí nejpozději do druhého dne.

V rámci klientského servisu nabízí Japonská půjčka vedle standardní rychlosti a nonstop operátorů i možnost expresní platby. Za poplatek 199 Kč můžete mít obnos na účtu již do 1 hodiny od podání žádosti. Nebo si můžete za 49 Kč zaplatit SMS upozornění na termíny splátek, abyste na to nemuseli neustále myslet a náhodou splátku nezmeškali.

Japonská půjčka drtí konkurenci i na poplatcích za pozdní splácení. Vždy účtuje maximálně 3 sankce v pevně dané výši 79 Kč za každou zapůjčenou tisíci korunu. Nikdy vám ale nenaúčtuje více, než 799 Kč.

Srovnání poplatků napříč mikropůjčkami

 

Autor: Home Credit a.s.

Autor: Home Credit a.s.

Více informací si můžete přečíst na webových stránkách Japonské půjčky.