„Poslední dobou mi pořád někdo volá a nabízí mi půjčky. Když mi zavolal Blesk, přeslechla jsem se a myslela, že mi někdo nabízí půjčení deseti tisíc,“ smála se Jana Kajsturová. „Všechno bylo jinak, vyklubala se z toho báječná výhra, jsem moc šťastná,“ svěřila se.

Bývalá řidička z povolání Blesk kupuje od počátku a nevynechá žádnou hru. „Ráda hrála hlavně má maminka. Už bohužel není mezi námi, ale Blesk jsem kupovat nepřestala a nyní hraji já,“ popsala paní Kajsturová, která si, přestože je v penzi, znovu našla zaměstnání, aby zahnala chmury. Nyní pracuje jako ostraha a čas k užívání výhry bude hledat. „Práce mě pohltila a jsem v ní často. Ale o to více se s manželem budu těšit na dovolenou. Rádi létáme k moři, tak si zase nějaký pobyt dopřejeme,“ těší se aktivní žena.

Výhru také hodlá oslavit na rodinném setkání, brzy bude mít narozeniny. Už se také těší na další dny s MEGATRHÁKEM. „Možná si šek s výhrou nechám zasklít a dám ho na stěnu tak, aby se vedle případně vešel další , “ uzavřela zvesela Jana Kajsturová.

Na dovolenou s manželem

Plánovanou dovolenou u moře si po nějaké době užijí jen sami dva s manželem. „Předtím jsme byli i s dcerami a vnučkami, ale letos už mají koupenou dovolenou v Egyptě. Já mám problémy se zády, tak dlouhý let bych už nezvládl, takže v našem případě to bude někam blíže,“ kývl choť Petr Kajstura (69).