Že v Denní hře vyhrála 10 tisíc korun bývalá účetní Božena Veselá (65) nejprve nechtěla věřit. „Blesk odebírám roky. Mám předplatné a soutěžím vždy, když je možnost. Kódy do Denní hry posílám denně, že ale vyhraji, by mne ve snu nenapadlo. Bylo to obrovské překvapení,“ kroutila nevěřícně hlavou.

S penězi od Blesku už má plány. Přidá je k částce, kterou s manželem Jirkou (65) utratí za letošní dovolenou s dcerou Martinou (39) a čtveřicí vnoučat Eliškou (16), Jindrou (11), Matoušem (9) a Toničkou (7).

„Jezdíme pravidelně do kempu k rybníku Štilec v Kamenném Újezdu nedaleko Českých Budějovic. Na léto máme zamluvené na týden dvě chatičky a už se moc těšíme,“ svěřila se. „Blesk odebírám jako jediné noviny a vždy jej přečtu plně celý. Soutěžit budu určitě dál. Uvidíme, třeba zase něco vyhraji,“ těšila se.

Už druhá výhra od Blesku

V MEGATRHÁKU sice Božena Veselá vyhrála poprvé, v soutěži Blesku ale slavila první úspěch již loni. „Před Vánoci jsem od vás pro manžela vyhrála akušroubovák. Bylo to hodně příjemné překvapení. Je to praktická věc, pro kterou máme využití,“ řekla.

Fotogalerie
3 fotografie