Paní Lenka si každý den strhla kupón na titulní straně, ale až teď a vůbec poprvé, si zahrála DENNÍ HRU. A hned druhý den zjistila, že je bohatší o deset tisíc! „Podívejte, mám tu takový zvonek štěstí, který jsem si pověsila. Nejprve jsem na něj zazvonila a pak jsem šla hrát. A vyšlo to, ono to opravdu funguje,“ řekla reportérům Blesku.

Ranní rituál

Žena, která dělá pečovatelku, žije poblíž lázeňské kolonády se svým pejskem Rockym, kterého si vzala z útulku, kde skončil, když mu zemřel páníček. „Byla to láska na první pohled. A tak jsem si vymyslela denní rituál. S Rockym vyrazím támhle do trafiky na procházku a tam si koupím Blesk,“ ukazuje z okna, přímo pod kterým má pramen minerální Poděbradky. Parádní výhra ji nalákala na další soutěžení. „Hned druhý den ráno jsem se DENNÍ HRY zúčastnila znovu. Tak uvidíme,“ směje se.

Pomohl anděl strážný?

Paní Vepřeková věří na tajemno. Výhru jí přihrál nejen zvonek štěstí, ale i její anděl. „Pořád při mně stojí. Asi před devíti lety jsem čelně nabourala vozem do stromu. Tehdy jsem dělala na chirurgii v Kolíně. Jeden z lékařů mi pak vyprávěl, že když přijel k nehodě, myslel, že už tu nemá co pohledávat. Jenže díky andělovi jsem měla jen naražené koleno,“ vypráví.

Letadlem za vnoučaty do Itálie

Jako správná žena z Polabí miluje cyklistiku, a tak vyráží paní Vepřeková i na projížďky s pejskem. Třeba do blízkého Nymburka. Také miluje cestování a její výhra možná padne právě na tohle. „Mám dva syny a jednu dceru. Jeden ze synů bydlí v Itálii, kde mám i dvě vnoučátka. Doteď jsem tam jezdila autobusem, ale teď si můžu díky výhře přilepšit. Asi si za to koupím letenku do Janova a vyrazím,“ říká výherkyně.