Deník Blesk čte už třicet let, ráda hraje a tak so samozřejmě nmohla nechat ujít i MEGATRHÁK. „A teď se mi díky tomu povedlo i vyhrát. Je to vlastně moje první výhra v životě,“ povídala včera paní Mirka, když od Blesku dostala šek na 10 tisíc. Díky vyhraným korunkám si vylepší oslavu šedesátin. „Budeme to mít v restauraci na Kladně. Přijde 20 lidí, takže to bude velké,“ smála se výherkyně, která se o svůj oblíbený deník dělí při čtení s manželem. Z výhry byl překvapený i on. „Dělal si ze mě srandu, že jsem měla vyhrát těch 50 tisíc,“ povídala paní Mirka.

Pletenému Újezdu se daří

Na to má Blesk jednoznačnou odpověď: Je to dost reálné. Pletený Újezd, vesnička s 370 obyvateli, má v soutěži Blesku štěstí. Loni v březnu tam vyhráli manželé Hana a Pavel Komendovi 10 tisíc, v září pak v oblíbené soutěži inkasovali tisícovek padesát! „Co není, může být. Komendovy samozřejmě znám, bydlí jen 250 metrů od nás. Tak snad se nám to povede také,“ rozesmála se výherkyně.

 V DENNÍ HŘE je každý den připraveno pro výherce 10 000 Kč, tedy až na výjimečné dny, kdy se suma navyšuje. V pátek, 18. března bude pak v banku dokonce 100 tisíc Kč!

Fotogalerie
3 fotografie