„Blesk si kupuji už od doby, kdy začal vycházet. Jsem zvědavý tvor. Mimo sportu, který býval manžela, se mi líbí vše. Hlavně Blesk tlapky. V každé rubrice je ale něco, člověk si může vybrat a i drby ze společnosti jsou k životu potřeba,“ řekla čerstvá výherkyně poté, co jí redaktorka Blesku předala kytici a šek na 50 tisíc.

S Bleskem volá

Díky nejčtenějšímu deníku v Česku paní Věra i výhodně telefonuje. „BLESKmobil využívám už skoro deset let. Dokonce jsem v Trháku vyhrála slevu na volání,“ popsala. Větší výhry se prý dosud nedočkala.

Velký šok

Paní Štěstěna u ní zaťukala, respektive zazvonila, v pondělí. „Kód do DENNÍ HRY jsem poslala až po poledni, říkala jsem si, jestli už není pozdě. Večer pak zazvonil telefon, byl to obrovský a krásný šok. Mám padesát tisíc. Jde o velikou pomoc, která je v současné době potřeba,“ vyprávěla paní Věra, která celý život zasvětila prodávání potravin.

 Přemýšlím o rehabilitacích

Padesát tisíc je podle paní Věry veliká částka. „O to rychleji může také zmizet. Výhra je pro mě moc čerstvá a jak s ní naložím, musím pořádně promyslet. Nesmím nic uspěchat. Navíc nerada rozhazuju. Každopádně korunky k důchodu se hodí,“ popsala.

Určitě udělá radost nejen sobě. „Už teď vím, že půjdeme na nějaký dobrý oběd s celou rodinou. Dobrůtku nebo hračku dostane i můj pejsek Beník. Pro sebe jsem přemýšlela o rehabilitacích,“ řekla výherkyně. Suma pětkrát deset tisíc je natolik pěkná, že by za ni mohly být i lázně.

Registrace až do 17:00

Unikátní desetimístný kód z kuponu na titulní stránce Blesku můžete do DENNÍ HRY registrovat až do 17:00. A to buď pomocí SMS nebo přes webový formulář na: www.blesk.cz/trhak MEGATRHÁK Blesku hrajeme sedm dní v týdnu až do 20. března.

V banku bude i 100 tisíc

V DENNÍ HŘE je každý den připraveno pro výherce 10 000 Kč, tedy až na výjimečné dny, kdy se suma navyšuje. Rovných 50 tisíc je možné získat opět v pátek 4. března. A v pátek 18. března bude v banku dokonce 100 000 Kč.

Fotogalerie
4 fotografie