„ MEGATRHÁK jsem hrál už během jarního kola, dobře ho znám. Výhra je naprosto úžasná,“ usmívá se věrný čtenář. „Během dne chodím hlavně na internetové stránky Blesk.cz. Nejvíce mě baví politika a rubrika společnost. Kupuji si ale i tištěné noviny, ty mám taky moc rád. Bez odtržení kuponu z jejich titulní stránky a jeho registrace do DENNÍ HRY bych nevyhrál,“ popisuje pan Martin.

Částku 10 000 korun si plánuje užít s rodinou. „Příští měsíc má přijet na návštěvu mamka z Liberce. Chtěl bych jí udělat hezký víkend. Zajdeme na večeři a pak ji vezmu do divadla. Zbožňuje malé scény, půjdeme do Divadla Na zábradlí. Zbytek si schovám, třeba na Vánoce,“ prozradil mladý muž, který se živí prací v administrativě.

Ve volném čase sportuje. „Hodně běhám, pak taky miluji cyklistiku a přes zimu často chodím na běžky nebo lyže. Rád soutěžím, a proto, když to jde, hlásím se na závody,“ říká sportovec. Jeho zatím poslední byl běžecký závod Českým rájem. „Běžel jsem trasu na jedenáct kilometrů, kde jsem se umístil na 31. místě z 250 závodníků,“ hrdě popisuje svůj výkon Martin Bláha a dodává, že v budoucnu by chtěl zaběhnout i maraton.