Pan Milan o sobě říká, že je vášnivý hráč. Blesku je věrný od jeho počátku, stíral losy, hraje křížovky a ujít si nikdy nenechá ani Trhák. „Nekouřím, nepiju, tak ty penízky na to mám,“ vysvětlil šťastlivec, který se živil jako instalatér a pak kvůli vyššímu důchodu přešel do nedaleké fabriky.

Pomohly magické dvojky

Krásná sumička 10 tisíc korun na Milana vykoukla v magický den, 22. 2. 2022. „Četl jsem si ráno horoskop, že je to dobrý termín si vsadit nebo něco hrát, a ono to vyšlo,“ prozradil s tím, že manželka Milena (60) a dcera Terezka (25) byly zpočátku skeptické a nevěřily. Když se však ujistily, že kód z kuponu je opravdu výherní, kázání vystřídala radost. „Říkali mi, abych nebyl tak důvěřivý, spletly se,“ řekl s úsměvem Milan.

Oprava domku i večeře

Po šokující zprávě, že je rodina pana Milana o 10 tisíc bohatší, bylo brzy jasné, jakým směrem se peníze uberou. „Půjdou na rodinné náklady. Bude to příspěvek na nové čerpadlo, které jsme již zaplatili, a na výměnu oken,“ vyjmenoval Milan, který myslí i na své dvě milé. „Aby z toho taky něco měly, vezmu je na vynikající večeři,“ dodal. Na oslavu výhry navíc tuto sobotu plánují i s babičkou otevřít lahvinku.

Víte, že…

V DENNÍ HŘE se každý den vylosuje výherce 10 000 Kč. V pátek 4. 3. 2022 se částka navyšuje na 50 tisíc, v pátek 18. 3. 2022 dokonce na 100 tisíc korun.

Fotogalerie
3 fotografie