„Konečně se na nás štěstí usmálo. Stačilo pravidelně hrát a nepolevovat. Věřil jsem, že se výhra jednou ukáže,“ zvolal radostně pan Benda, když se dozvěděl, že rozbil denní bank MEGATRHÁKU.

Pro Blesk si chodí denně do obchodu s manželkou Květuší (71). „Posílání kódů do DENNÍ HRY je ale moje role,“ přiznal výherce. Dodal, že hned potom prolistuje a pročte nejčtenější noviny v Česku od začátku až do konce. „Dozvím se díky nim opravdu o všem,“ vysvětlil.

Chystá překvapení

Jak s výhrou naloží, má pan Benda jasno. „My s manželkou už nikam moc nechodíme. Největší radost nám vždy udělá, když se sejde celá rodina. Je nás dohromady dvacet, tak tu výhru roztočíme společně na oslavě,“ popsal senior, který volný čas tráví na zahradě se včelkami. „Nikdo kromě mě a ženy o výhře zatím neví, bude to příjemné překvapení,“ řekl pan Benda a dodal, že je zvědavý na reakce, až si nejbližší o jejich úspěchu v Blesku přečtou.

V DENNÍ HŘE se sedmkrát v týdnu hraje o 10 000 Kč. Desetkrát tolik, tedy 100 000 Kč, bude v banku už v pátek 18. 3. 2022.