„Máme to s manželkou rozdělené. Ona jde každý den nakupovat a rovnou vezme ve stánku i Blesk. Když vypukne hra jako nyní MEGATRHÁK, jsem to já, kdo zkouší štěstí. Kdysi jsem vyhrál v Trháku stovku slevu a pár drobností, teď to ale parádně vyšlo,“ svěřil se rozradostněný výherce. Se smíchem hned dodával: „Samozřejmě jsem ženu hned ubezpečil, že jedeme napůl.“

Blesk prý kupují téměř třicet let a pana Josefa nejvíc v nejčtenějším českém deníku zajímá sport. Není divu, když je v městské části Maloměřice a Obřany vedoucím fotbalového B-týmu. „Své kamarády z klubu určitě pozvu na pivo,“ popsal. Žádný velký mejdan jako fotbalový boss si ale nyní dovolit nemůže. „Kluci musejí pořádně trénovat, jarní část soutěže se kvapem blíží,“ konstatoval.

Jak naloží manželé s výhrou? „Máme vnoučata, podělíme je. Klukovi je dvacet, holce šestnáct, navíc v březnu je čekají narozeniny. Ale určitě dojde i na oslavu doma. Se ženou jsme spolu rovných 45 roků,“ prozradil.

A MEGATRHÁK? „Hrajeme samozřejmě dál. Je to prostě zábava spojená s hezkým překvapením. Třeba se štěstí znovu unaví, zvlášť když máte padesáti- a také stotisícovou výhru,“ zasnil se Josef Winkler.

Fotogalerie
3 fotografie