„Zprávy odtamtud jsou hrozné. Ukrajinců je mi moc líto, tak jsem se chtěla odreagovat a do soutěže se přihlásila. A ono to vyšlo,“ popsala pravidelná čtenářka Blesku. Oznámení o výhře deseti tisícikorun nemohla uvěřit.

„To jste se spletli, reagovala jsem na telefonát, že jsem vyhrála. Pán od vás z Blesku na druhé straně mě ujistil, že jsem se nespletla a opravdu jsem vyhrála,“ řekla paní Edita, která má s manželem Miroslavem (63) tři dospělé děti a pracuje jako účetní. „Víc se toho ani stihnout nedá, pokud mám volno, ráda cestuji,“ vyprávěla výherkyně, jejíž muž se ve volných chvílích věnuje fotbalu.

Oba hned měli jasno, jak s výhrou naloží. „Vzhledem k tomu, že nyní jsou v nouzi lidé na Ukrajině, nebo ti, kteří před válkou ze země utíkají, domluvili jsme se, že půlku výhry věnujeme jim. Za druhou polovinu si koupíme nějaký krátkodobý wellness,“ dodala.

Už DNES ve čtvrtek je ve hře 50 tisíc!!

V DENNÍ HŘE je každý den připraveno pro výherce 10 000 Kč, tedy až na výjimečné dny, kdy se suma navyšuje. Už my hrajeme o rovných 50 tisíc!  A v pátek 18. března bude v banku dokonce o 100 tisíc.