„Vloni vyhrála jedna z mých zákaznic. Viděla jsem ji v Blesku. Zkusila jsem to také a ono to vyšlo. Nebudu zastírat, že mám velkou radost,“ svěřila se majitelka obchodu se spodním prádlem, který provozuje v Sušici.

Spolu s manželem se prý dosud soutěží moc nezúčastňovali, hrát s Bleskem začali až letos. Přitom nejčtenější deník Česka mají doma každý den. „Manžel kupuje Blesk od doby, co začal vycházet. Čte ho odzadu, nejdříve sport, pak drby a to ostatní. Přečteme ho úplně celý, moc rádi máme křížovky. A já nyní trhám kupon MEGATRHÁKU a podle návodu posílám kód do DENNÍ HRY,“ popsala šťastná výherkyně.

Půjde se na večeři

Už má vymyšleno, co s penězi udělá. Momentálně nic nutně kupovat nepotřebuje. Proto se rozhodla, že s nimi potěší všechny kolem sebe. „Něco dám manželovi. Zaslouží si to, protože on Blesk kupuje. Zbytek bude pro celou rodinu. Vidím to na nějakou parádní večeři, kde budou všichni. A pak si společně zahrajeme bowling,“ zamyslela se maminka tří dětí. Na skvělé jídlo vezme i vnoučata, kterým je 3, 5 a 17 let. Ve hře chce pokračovat. „Vím, že se s Bleskem vyhrává. Věřím, že se štěstí může usmát i podruhé,“ dodala.