Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

MEGATRHÁK startuje UŽ ZÍTRA: Za 5 let s Bleskem vyhrály tisíce výherců!

/
  • MEGATRHÁK startuje UŽ ZÍTRA: Hotovost na ruku, slevy a výhry za 353 000 000 Kč!
    17. února 2022 ● 05:00

    Úsměv od ucha k uchu a nadšením rozzářené oči. Podívejte se, jak se za posledních pět let od srdce radovali výherci TRHÁKU Blesku. A to jen zlomek těch, kteří vyhráli, ve skutečnosti jich byly tisíce! A přibudou noví. Všichni čtenáři nejoblíbenějšího deníku na českém trhu mohou již od ZÍTRA znovu zkusit své štěstí. Nová hra MEGATRHÁK Blesku přináší možnost získat nejen 10 a 50 tisíc korun (jako dříve v TRHÁKU), ale nově i celých 100 tisíc na ruku! 

  • 1.

     Dvě trhnutí místo jednoho!

    Co se s MEGATRHÁKEM mění? Rozhodně to není jen nový název hry. Změnil se nejen vzhled kuponů na titulních stranách Blesku a Nedělního Blesku, ale hlavně počet šancí na výhru. Na kuponu totiž najdete místo jednoho hned dva hrací pásky. Pod tím horním se ukrývají finanční výhry, pod tím dolním slevy, balíčky či vouchery celkem za více než 350 milionů. A těch oproti minulosti výrazně přibylo! Zároveň máte dvojitou šanci registrace do Denní hry, kde tentokrát půjde až o 100 tisíc na ruku!

     

    Podívejte se, komu Blesk udělal výhrou radost v minulosti.

  • 2.

    Jana Rotterová (76) z Hranic: Užila jsem si lázně!

    Ačkoliv má soutěživého ducha, se zapojením do hry TRHÁK Blesku dlouho otálela. Hned napoprvé ale Jana Rotterová (76) z Hranic na Přerovsku vyhrála 10 tisíc korun. Kulatou sumičku si užila romanticky. „S přítelem Josefem jsem vyrazila do lázní v Luhačovicích. Byla to moc příjemná dovolená,“ popsala paní Jana, která se dala po letech dohromady s láskou z dětství.

     

    Celá výhra na pobyt ale nepadla. „Samozřejmě nám ještě nějaké peníze zůstaly. Máme to jako rezervičku na různé poplatky,“ svěřila se šťastná výherkyně. Nového MEGATRHÁKU se nemůže dočkat, hned zítra z titulní stránky Blesku odtrhne první kupon. „Kdo ví, třeba se na mě štěstí usměje i podruhé,“ usmála se.

  • 3.

    Hana Zemanová (65): Udělala jsem radost vnoučatům a dcerám

    Úsměv na tváři vnoučatům Nely (8), Tadeášovi (6) i nejmenšímu Kubíčkovi (1) za vyhraných 10 tisíc v TRHÁKU vykouzlila Hana Zemanová (65) z Pičína. Na podzim se na ni usmálo štěstí poprvé a pro peníze měla v předvánoční čas hned využití. „Tadeáš dostal stavebnici lego, Nely panenku a nejmenší Kubíček věci do vaničky,“ vysvětlila. Zbylé čtyři tisíce věnovala dvěma dcerám. „Blesk přečtu vždy od začátku do konce. Štěstí v MEGATRHÁKU chci určitě zkusit, těším se,“ uzavřela.

  • 4.

    Antonie Koutňáková (61): Mám kapesné do Itálie

    Nadělila kupu radosti a z deseti tisícikorun, které vyhrála v TRHÁKU Blesku, ještě něco ušetřila. Antonie Koutňáková (61) z Kroměříže peníze spoří, aby měla kapesné na letní dovolenou. Zrovna nastoupila do penze, když ji potěšila výhra v podzimním kole.

     

    „K Vánocům jsem koupila hračky trojici vnoučat. Pět tisíc mi zbylo. Ušetřím je na letní dovolenou. Pojedeme k moři do Itálie,“ svěřila se. Blesk prý kupuje denně už dvacet let. „Nikdy nevynechávám stejně jako TRHÁK. Hrát budu určitě dál. Když něco v novém MEGATRHÁKU vyhraji, peníze bych zase použila na dovolenou u moře,“ uzavřela.

  • 5.

    Alena Mynaříková (72): Každý dostal 2000 Kč

    Radost celé rodině nemalou částkou udělala Alena Mynaříková (72) z Roudnice nad Labem. Desetitisícovou výhrou z podzimního kola TRHÁKU Blesku obdarovala bývalá zahradnice své nejbližší. „Každému jsem k Vánocům dala dva tisíce, aby si koupili něco pěkného. Je nás pět a hned to bylo pryč,“ svěřila se.

     

    „Syn si koupil boty, potrpí si na nějaké lepší. Manžel si v létě pořídí něco od rybařiny a dcera si koupila lampu. Vnučka investuje do knih, protože hodně čte,“ popsala. „A jako zálohu jsem si nechala dva tisíce. V létě chceme jet na týden do lázní, tak se budou hodit. A pokud bych měla štěstí i v MEGATRHÁKU, to by teprve bylo…“ uzavřela.

    Fotogalerie
    4 fotografie

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy